پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۱۴

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان خبرداد:

شب خاطره حماسه دولاب در سنندج برگزار می شود

شب خاطره حماسه دولاب در سنندج برگزار می شود

سنندج - رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان گفت: در راستای کنگره 5400 شهید استان، شب خاطره حماسه دولاب با محوریت میکائیل حمه گلانی همزمان با سالروز این حماسه بزرگ در سنندج برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کردستان، امین مرادی اظهار داشت: در این مراسم که اهالی روستای دولاب و روستاهای بخش سیروان نیز حضور خواهند داشت، تعدادی از همرزمان میکائیل حمه گلانی و اهالی روستای دولاب ضمن بازگویی خاطرات آن دوران از تأثیر آزاد سازی دولاب بر تحولات منطقه و آغاز شکست گروهک‌های حاضر در استان سخنانی را بیان می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری شب‌های خاطره به عنوان یکی از محوری‌ترین برنامه‌های حوزه هنری در کشور و استان، افزود: رهبر معظم انقلاب در سخنانی خاطرات رزمندگان را ثروت ملی عنوان کردند و این برنامه در راستای توجه هر چه بیشتر و ماندگاری خاطرات رزمندگان و ثبت و ضبط خاطرات در قالب تاریخ شفاهی به منظور جلوگیری از تحریف و فراموشی برگزار می‌شود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان ادامه داد: شب‌های خاطره واقعیت‌هایی از دورانی سخت و حساس دفاع مقدس و انقلاب را به تصویر در می‌آورد که اوج عظمت و شکوه ملت آزاده ایران سرافراز را بازگو کرده و نسل جدید و آینده را از دلاوری زنان و مردان این دیار آشنا کرده و در نهایت زمینه ساز غرور ملی و حراست نسل‌های بعدی از میراث گران سنگ عزت و افتخار این عزیزان را به ارمغان می‌آورد.

مرادی در خصوص دولاب نیز، بیان کرد: حماسه دولاب یکی از باشکوه‌ترین حماسه‌های مردم روستای دولاب علیه دین ستیزان گروهک کومله بود که با فرماندهی زنده یاد میکائیل حمه گلانی تکمیل شد و با تقدیم کرده ده‌ها شهید و جانباز افتخار را برای کردستان به ارمغان آوردند و زمینه ساز شکست‌های پی در پی این گروهک و دیگر گروهک‌های منطقه شدند.

وی یادآور شد: در سال جاری در مجموع پنج شب خاطره در کردستان برگزار شد و چندین مجموعه نیز در قالب کتاب گردآوری، تدوین و در مرحله چاپ است و انشا الله این پروسه به صورت جدی در سال ۹۸ نیز ادامه خواهد یافت.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با دعوت از نویسندگان و رزمندگان دوران دفاع مقدس جهت همکاری با حوزه هنری در زمینه ثبت خاطرات، گفت: کردستان به عنوان سرزمین مجاهدت‌های خاموش و دلاوری‌های بزرگ گنجینه‌ای غنی از ایثار و مقاومت انصار و مهاجرینی است که روایات و خاطرات آنان حماسه نامه بزرگی از شکوه و افتخار را به نام کردستان در تاریخ به ثبت خواهد رساند.

کد خبر 4568867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha