پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۷:۵۷

معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن:

بازسازی مسکن در روستاهای سیل زده مازندران و گلستان آغاز شد

بازسازی مسکن در روستاهای سیل زده مازندران و گلستان آغاز شد

سیمرغ- معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آغاز بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده و تخریب شده ناشی از سیل در روستاهای مازندران و گلستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی درفشی عصر یکشنبه در مراسم آغاز بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شده براثر سیل در تالارپشت سیمرغ با اظهار اینکه با آنکه حدود ۱۲ تا ۱۳ روز از سیل در استان‌های مازندران و گلستان می‌گذرد، بنیاد مسکن بازسازی واحدهای تخریب شده براثر سیل را آغاز کرده است افزود: در استان گلستان نیز چنین برنامه‌ای آغاز شده است.

وی اظهار داشت: از امروز عملیات بازسازی مسکن تخریب شده همزمان در گلستان شروع شده است و در روستاها ۴۰ میلیون تومان تسهیلات با مدت بازپرداخت ۱۵ ساله و کارمزد چهار درصد پرداخت می‌شود.

درفشی با اظهار اینکه مبلغی نیز به عنوان تسهیلات معیشتی بلاعوض نیز به سیل زدگان پرداخت می‌شود گفت: از طریق بنیاد مسکن برای هر واحد در حال احداث ۸۰ پاکت سیمان رایگان نیز توزیع می‌شود.

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه نظارت و تهیه طرح‌ها در روستاها با بنیاد مسکن است تصریح کرد: هر کس براساس سلیقه و نیاز خود طراحی مسکن را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: با نظارت کاملی که صورت می‌گیرد اصول فنی و مسائل فنی و ایمنی نیز در ساخت و ساز رعایت می‌شود و طبق برنامه زمانبندی تا پایان شهریورماه کل عملیات بازسازی واحدهای آسیب دیده سیل به پایان می‌رسد.

درفشی از مازندران به عنوان استان معین در بازسازی واحدهای مسکونی در زلزله کرمانشاه یاد کرد و گفت: یک سوم واحدهای مسکونی در شهرستان پل ذهاب توسط مازندران احداث شده است.

کد خبر 4579228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha