پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ فروردین ۱۳۹۸، ۹:۱۰

افزایش دوبرابری قیمت روزنامه اعتماد

افزایش دوبرابری قیمت روزنامه اعتماد

روزنامه اعتماد همزمان با انتشار شماره نخست در سال جاری قیمت خود را دو برابر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، روزنامه اعتماد همزمان با انتشار شماره نخست خود در سال جاری با افزایش دوبرابری قیمت همراه شد.

بر این اساس مخاطبان این روزنامه از امروز باید آن را با قیمت ۴ هزار تومان دریافت کنند.

سیدعلی میرفتاح به مناسبت همین اتفاق در سرمقاله امروز خود در این روزنامه علت این اتفاق را به افزایش هزینه‌های انتشار مطبوعات نسبت داده و با بیان اینکه این روزنامه قصد ندارد تمامی بار افزایش هزینه‌های خود را بر دوش مخاطبانش بیاندازد و تنها بخشی از آن را با آنها شریک می‌شود تاکید کرده است که این اتفاق تنها برای سرپانگاه داشتن این روزنامه و تداوم انتشار آن است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که در اواخر سال گذشته نیز شماری از مطبوعات استانی و سراسری برای تداوم انتشار خود ناچار از حذف بخشی از صفحات خود، تغییر شکل چاپ از رنگی به سیاه و سفید، تغییر قطع و در مواردی تعطیلی و یا واگذاری شدند.

بحران کاغذ و گرانی سرسام‌آور قیمت آن در کنار افزایش هزینه‌های جانبی انتشار مهمترین عامل بحران مطبوعات در سال گذشته است که به نظر می‌رسد در سال جاری نیز کماکان ادامه پیدا کند.

کد خبر 4582282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha