۱۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۰۱

در کنسرت اول اردیبهشت؛

«پازل بند» از سیل زدگان حمایت می‌کند

«پازل بند» از سیل زدگان حمایت می‌کند

تازه‌ترین کنسرت «پازل بند» از مجموعه‌های فعال موسیقی پاپ کشورمان روز اول اردیبهشت با هدف حمایت از سیل زدگان کشورمان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای «پازل بند» از گروه‌های فعال موسیقی پاپ کشورمان از اختصاص بخشی از درآمد کنسرت اردیبهشت ماه خود به نفع سیل زدگان کشور خبر دادند.

علی رهبری و آرین بهاری ۲ عضو اصلی این گروه طی روزهای گذشته با انتشار ویدئویی ضمن ابراز تأسف از حادثه سیل در کشور از اختصاص بخشی از درآمد کنسرت آینده این گروه در حمایت آسیب دیدگان سخن گفتند. مجموعه «پازل بند» که همراه با مجموعه «ماکان بند»، حمید هیراد و فرزاد فرخ تحت که حمایت مؤسسه «آوازی نو» به فعالیت مشغول است روز اول اردیبهشت ماه تازه‌ترین کنسرت خود را در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد کرد.

در این کنسرت قطعات منتخب گروه از جمله «مغرور و عاشق»، «جاده»، «یکی تو قلبمه»، «به شرطی که»، «داستان»، «دمتم گرم»، «یه صدا»، «محشر»، «چشمات آسمونه»، «نگم برات»، «بی تاب»، آخرش رسید»، «گریه چیه» و «خاطره بچگی» برای مخاطبان اجرا می‌شود.

مجموعه «پازل بند» طی روزها و هفته‌های گذشته نیز کنسرت‌هایی را در تهران و شهرستان‌های مختلف کشور در قالب کنسرت‌های نوروزی برگزار کرده بود. علی رهبری در نقش خواننده و آهنگساز و آرین بهاری در نقش تنظیم کننده و میکس و مستر در این گروه حضور دارند.

«پازل بند» به همراه اشوان، ماکان بند، بهنام بانی، سینا شعبانخانی، حامد همایون، حمید هیراد و شهاب مظفری موج جدید ستاره‌های پاپ کشور هستند.

کد خبر 4582589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha