۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۲۸

خجسته در گفتگو با مهر:

مسئولان در برابر اقدام ترامپ واکنش و پاسخ قاطع داشته باشند

مسئولان در برابر اقدام ترامپ واکنش و پاسخ قاطع داشته باشند

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین گفت: مسئولان کشور در برابر این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا واکنش و پاسخ قاطع داشته باشند.

امیر خجسته در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به اقدام رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تروریستی شناختن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، حفظ وحدت داخلی در مقابل این فتنه جدید امریکایی‌ها را در صدر اولویت‌ها دانست و اظهار داشت: در ابتدا لازم است فرا رسیدن اعیاد مبارک شعبانیه و روز جانباز و روز پاسدار را تبریک عرض کنم. در طول چهل سال عمر پربرکت انقلاب اسلامی ایران سپاه پاسداران هیچ‌گاه جبهه‌های خدمت به کشور و اسلام را ترک نکرد و در خارج از مرزهای ایران اسلامی نیز با حمایت از محرومین و مستضعفین در قلب ایدئولوژیکی جامعه جهانی صاحب جایگاهی سراسر محبوبیت گشت بنابراین این چنین عنادورزی‌های بی‌سابقه با این سرمایه ارزشمند برآمده از انقلاب اسلامی، نشانه‌ای از عجز و ناتوانی دشمنان ایران است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ با این اقدام به دنبال ایجاد شکاف در داخل حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است بنابراین لازم است با حفظ وحدت و همبستگی، در برابر این فتنه بزرگ امریکایی‌ها مقاومت کنیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین افزود: حاکمیت آمریکایی‌ها و رئیس جمهور آمریکا با وقاحت تمام عیار، حرف از مبارزه با تروریسم می‌زنند؛ در حالی که روزانه سیل عظیمی از سلاح‌های پیشرفته را روانه یکی از جنایتکارترین رژیم‌های تاریخ که رژیم وحشی سعودی است، می‌کنند. اخیراً هم با وعده اعطای تسلیحات هسته‌ای و ساخت تأسیسات هسته‌ای نمایشی، به دنبال جلب رضایت این رژیم برای اجرای معامله قرن هستند.

خجسته گفت: این مسئله زمانی رخ داد که شاه سعودی تحت فشار سایر کشورهای اسلامی برای تقبیح عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی این پرونده را از اختیار ولیعهد جوان سعودی خارج کرد و خود پیگیر موضوع شده است از همین رو وعده‌هایی از طرف آمریکایی دریافت کرده که بر اساس اطلاعات موجود، یکی از آنها تجهیز رژیم سعودی به تأسیسات هسته‌ای و دیگری، مهار نفوذ ایدئولوژیک جمهوری اسلامی ایران با محوریت سپاه پاسداران است.

مسئولان در برابر این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا واکنش قاطع داشته باشند

وی ضمن اشاره به انتخابات پیش‌روی در سرزمین‌های اشغالی، سقوط نتانیاهو را مقدمه سقوط ائتلاف مثلثی عبری، عربی، امپریالیستی توصیف کرد و گفت: ترامپ به خوبی می‌داند کاتالیزور دوشیدن رژیم‌های نفتی عربی شخص نتانیاهو است و برای باقی ماندن وی در قدرت حاضر است هر کاری انجام دهد؛ اخیراً با به رسمیت شناختن جولان اشغالی به عنوان بخشی از سرزمین‌های صهیونیستی هدیه‌ای گران‌بها به نتانیاهو تقدیم کرد اگرچه این اقدام مورد تأیید هیچیک از کشورهای جهان قرار نگرفت.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در مسئله تروریستی شناختن سپاه پاسداران، جلب رضایت رژیم سعودی در اولویت اول قرار دارد و ترامپ به دنبال انعقاد فوری معامله قرن است.

خجسته تاکید کرد: از طرفی دیگر همپیمانان سابق ریاض، سهم خود از معامله قرن را صرفاً سلب حیثیت ملی می‌دانند و در این مسئله عمان، قاهره، کویت و ابوظبی به شدت با رژیم سعودی اختلاف پیدا کرده‌اند زیرا آنها سرمایه‌گذاری‌های کلان ریاض در عراق و پاکستان و چین را سهم خود می‌پنداشتند.

وی ضمن تاکید بر لزوم اتخاذ مواضع قاطع و هوشمندانه در برابر این فتنه خطرناک دشمنان ایران اسلامی، زمینه‌های تجاری و اقتصادی ایالات متحده را یکی از آسیب‌پذیرترین مجموعه‌های داخلی آمریکا توصیف کرد و گفت: لازم است مسئولین کشور در برابر این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا واکنش و پاسخ قاطع داشته باشند. مجلس شورای اسلامی نیز آماده است قاطعانه در مقابل اقدامات حاکمیت تروریستی آمریکا و شخص تروریست رئیس‌جمهور آمریکا ایستادگی کند.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این راستا پیشنهاداتی مبنی بر تشکیل اتاق جنگ آفندی سایبری بین‌المللی برای مبارزه با سازمان‌های مرتبط با تجارت الکترونیک آمریکا از جمله بورس‌های سرمایه‌داری این کشور که همواره تأمین‌کننده بخش بزرگی از سرمایه‌های سازمان‌های تروریستی بین‌المللی بوده‌اند، تأسیس گردد. مجلس نیز آماده است با تأمین بودجه مضاعف برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقدامات شرورانه ایالات متحده مقابله کند.

کد خبر 4585426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha