به گزارش خبرنگار مهر، حسین توکلی کجانی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه مدیریت بحران استان تهران در دشت آزادگان طی سخنانی اظهار داشت: در مدیریت بحران شهرستان آزادگان شاهد یک وحدت رویه بین شهرداری و استانداری تهران شاهد بودیم که شایسته تقدیر است.
توکلی کجانی افزود: به نظر میرسد که مدیریت شهرستان دشت آزادگان پای کار نیستند و برنامه مشخصی برای مدیریت بحران ندارند.
فرماندار ملارد گفت: دستگاههای متولی خدمات رسان نظیر آب و برق استان خوزستان باید برای ارائه خدمات به روستاهای محصور در آب در منطقه حضور داشته باشند
وی با بیان اینکه توزیع اقلام امدادی باید منسجم و در عین حال از طریق هلال احمر استان تهران صورت بگیرد اظهار داشت: اقلام ارسالی از تهران باید ساماندهی و هدفمند توزیع شوند و دهیاران روستاهای شهرستان دشت آزادگان باید با برنامه اقدام به توزیع این اقلام کنند.


نظر شما