پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۵۹

اعلام همراهی ۱۰۵ هنرمند با نمایشگاه «تنها نیستیم» گالری مژده

اعلام همراهی ۱۰۵ هنرمند با نمایشگاه «تنها نیستیم» گالری مژده

پیرو فراخوان گالری مژده برای برگزاری نمایشگاهی خیریه به نفع آسیب دیدگان سیل های اخیر، از فردا چهارشنبه ۲۸ فروردین، تا کنون ۱۰۵ هنرمند با ارائه آثار خود در این رویداد مشارکت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «تنها نیستیم» عنوان نمایشگاه خیریه گالری مژده است که پیشتر با هدف کمک به آسیب دیدگان در بم و کرمانشاه نیز برگزار شده است و این بار به لطف همت بلند هنرمندان تجسمی به یاری هموطنان آسیب دیده سیل های اخیر می رود. تا لحظه تنظیم این خبر ۱۰۵ هنرمند با تقدیم ۱۱۳ نقاشی، مجسمه و خوشنویسی در این نمایشگاه مشارکت دارند که صد در صد فروش این آثار به آسیب دیدگان هدیه خواهد شد.

در این رویداد هنرمندانی چون منوچهر نیازی، ناصر اویسی، حسن شکاری، عبدالله کیائی، مهدی سحابی، آرمان استپانیان، سیامک زمردی، سروش میلانی زاده، مرتضی گودرزی، بابک حقی، احمد محمدپور، مهدی فلاح، علیرضا کرمی، نادر افشاری، میر احمد غفاری، الهام عظیمی، علی شکری، احمد مازادی، سعید احمدزاده، محسن کرمی، محسن رزاقی، احمد آریامنش، بهرام حنفی، احد قدیری، کیارش یعقوبی، رضا بیگناه، امیرحسین دلبری، فریبرز میرکبیری، رویا شامحمدی، عارف گرانمایه، زهرا بهرامی، افروز هوشنگ و خلیل کوئیکی حضور دارند.

بر اساس اعلام گالری مژده همه آثار این نمایشگاه با حداقل قیمت و بسیار پایین تر از قیمت واقعی آثار هنرمندان به فروش خواهد رسید و تا این لحظه قیمت ها از ۵۰۰ هزار تومان شروع و تا ۳۰ میلیون تومان دامنه دارد.

نمایشگاه «تنها نیستیم» ۲۸ تا ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ در گالری مژده برپا خواهد بود.

کد خبر 4592527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha