به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی درحاشیه نشست اعضای کشورهای گروه دی هشت که امروز در وزارت علوم برگزار شد اعلام کرد: اولین دانشگاه بینالمللی در ایران آغاز به کار کرد.
وی ادامه داد: کشورهای عضو این دانشگاه از ۸ کشور در حال توسعه جهان اسلام هستند که همکاریهای علمی و فرهنگی در کنار همکاریهای اقتصادی این کشورها شروع خواهد شد و در این رابطه دانشگاهی با عنوان دانشگاه بینالمللی «دی هشت» تصویب میشود.
وزیر علوم یادآورشد: تأسیس دانشگاه دی هشت از هشت سال پیش وجود داشت و قرار بود این دانشگاه در ایران تأسیس شود و حدوداً چهار سال پیش دانشگاه بوعلی سینای همدان داوطلب تأسیس این دانشگاه شد.
وی با بیان اینکه در همان زمان این موضوع در وزارت علوم به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان تأیید شد و در دو سال گذشته نیز مقدمات تشکیل این دانشگاه شکل گرفت خاطرنشان کرد: با مجموعه دبیرخانه گروه D۸ هماهنگیهای لازم صورت گرفت و دو رشته قبل از شکل گیری و آماده سازی این نوع نشستها تأسیس شد.
غلامی افزود: در جلسه امروز و روز گذشته موضوعات تخصصی شکل گیری اساسنامه دانشگاه بررسی و در نهایت به تصویب اعضای گروه D۸ رسید.
وزیر علوم ادامه داد: عملاً با تصویب اساسنامه مذکور، فعالیت دانشگاه بینالمللی D۸ در ایران شروع به کار خواهد کرد و پذیرش دانشجو در این دانشگاه از همه کشورهای دنیا و به خصوص با تاکید بر کشورهای گروه D۸ صورت خواهد گرفت که میتواند به صورت بورسیه از کشورهای دیگر و یا با هزینه شخصی اتفاق بیفتد.
وزیرعلوم افزود: تمام ظرفیتهای آموزش عالی ایران و کشورهای عضو در دانشگاه بینالمللی D۸ استفاده خواهد شد و در آینده نیز ممکن است دورههای مشترک با مدرک مشترک توسط کشورهای عضو در این دانشگاه تعریف شود و امیدوارم بتوانیم یک کار قوی و نمونه در همکاریهای بینالمللی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: تاکید همه اعضا این است که از ظرفیت دانشگاه D۸ برای تبادل دانشجو و تربیت نیروی انسانی کارآمد را استفاده کنیم تا در حوزه اقتصادی نیز اثرگذاری لازم اتفاق بیفتد.
غلامی تاکید کرد: ضمن اینکه تلاش داریم طرحهای تحقیقاتی مشترک برای اثرگذاری اقتصادی در بین کشورهای عضو D۸ تعریف شود.
نظر شما