پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۹

درخواست پرسپولیس از کنفدراسیون فوتبال آسیا

درخواست پرسپولیس از کنفدراسیون فوتبال آسیا

باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه رسمی به کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهان برگزاری همزمان بازی‌های روز پایانی در گروه چهارم رقابت‌ها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنابر اعلام امیرعلی حسینی مسئول بازی‌های آسیایی پرسپولیس، با توجه به حساسیت بازی‌های هفته آخر لیگ قهرمانان آسیا و تأثیر نتایج هر بازی روی سرنوشت دیگر تیم‌های گروه، این باشگاه در نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا (که از طریق فدراسیون ارسال شد) خواهان همزمانی بازی‌های روز ششم در عربستان و ایران شد.

در این در خواست، باشگاه پرسپولیس پیشنهاد خود برای ساعت مسابقه را هم به شکلی مطرح کرد که ساعت برگزاری مسابقه به بعد از اذان مغرب و افطار موکول شود.

تیم فوتبال پرسپولیس پرسپولیس ساعت ۱۷:۳۰ دوشنبه هفته جاری در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا به مصاف پاختاکور ازبکستان می‌رود. شاگردان برانکو ایوانکوویچ در هفته پایانی بازی‌های مرحله گروهی نیز ۳۰ اردیبهشت ماه در ورزشگاه آزادی با السد قطر بازی می‌کنند.

کد خبر 4607857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha