۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۷

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خبر داد

بیمه رایگان پایه هنرمندان شهرهای پلدختر و معمولان تا یک سال

بیمه رایگان پایه هنرمندان شهرهای پلدختر و معمولان تا یک سال

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: بیمه پایه اهالی فرهنگ و هنر مناطق سیل زده پلدختر و معمولان به مدت یک سال از سوی صندوق اعتباری هنر رایگان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسین سیدزاده مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در دیدار با هنرمندان پلدختر بیان کرد: امسال شاهد خسارات سنگین ناشی از سیل در مناطق مختلف کشور بودیم متأسفانه تاکنون پیامدهای آن گریبانگیر مردم این مناطق است.

سیدزاده اظهار داشت: صندوق اعتباری هنر همگام با دیگر زیرمجموعه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سعی در حمایت از هنرمندان سیل زده این مناطق دارد تا با کمک دیگر نهادهای کشور مشکلات هرچه سریع‌تر مرتفع شود.

ایشان افزود: از نخستین روزهای این حادثه از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و نماینده صندوق در این استان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات هنرمندان ساکن در مناطق آسیب دیده قرار گرفتم. سعی ما بر این است با توجه به امکانات صندوق اقدامات مؤثری در حل مشکلات هنرمندان عضو صندوق در این مناطق صورت پذیرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به وظیفه صندوق در حمایت از هنرمندان سراسر کشور گفت: بیمه پایه هنرمندان شهرستان پلدختر و معمولان که از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند به مدت یکسال رایگان است.

گفتنی است؛ مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در جریان سفر خود به استان لرستان با هنرمندان پیشکسوت این استان از جمله عزیزاله نادری (شاعر)، محمد سیف زاده (کارگردان و نویسنده)، عزیز بیرانوند (شاعر)، خانواده سپهوند (موسیقی) و استاد محمد میرزاوندی (خواننده آهنگ حماسی دایه دایه) و محمد حسن کاکاوندی، دیدار و گفت و گو کرد.

کد خبر 4610758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha