پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۰۶

گزارشگر سابق سازمان ملل مطرح کرد؛

احتمال قتل «گوایدو» از سوی سازمان سیا برای توجیه حمله به ونزوئلا

احتمال قتل «گوایدو» از سوی سازمان سیا برای توجیه حمله به ونزوئلا

گزارشگر سابق سازمان ملل در امور ونزوئلا، با اشاره به اقدامات آمریکا برای ساقط کردن دولت قانونی در کاراکاس، از احتمال قتل «خوان گوایدو» توسط سازمان سیا برای توجیه حمله به این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «آلفرد زایاس» تاریخ دان و گزارشگر سابق سازمان ملل در امور ونزوئلا به همراه پروفسور «جولیا باکستون» در نشستی به تشریح اقدامات آمریکا در خصوص ونزوئلا و وقوع کوتای نافرجام در این کشور پرداختند.

آلفرد زایاس که خود یک حقوقدان است در این رابطه گفت: شکست آمریکا در جایگزین کردن «خوان گوایدو» به جای «نیکلاس مادورو» ممکن است واشنگتن را تحریک به قتل رهبر قانونی ونزوئلا ((مادورو) کند.

زایاس در این رابطه به اسپوتنیک گفت: از منابع موثق اطلاع دارم که آمریکا ماهها است که از هرگونه تلاشی برای قتل مادورو حمایت می‌کند. آمریکا ممکن است همین رویکرد را ادامه بدهد.

به گفته این مقام سابق سازمان ملل، حتی اگر آمریکا موفق به قتل مادورو شود بازهم کسی که زمامدار امور ونزوئلا می‌شود گوایدو نخواهد بود بلکه بر اساس بند ۲۳۳ قانون اساسی ونزوئلا، در صورت کشته شدن رئیس جمهور، معاون وی سکان رهبری کشور را به دست می‌گیرد بنابراین حتی در صورت کشته شدن مادورو شانسی برای گوایدو وجود نخواهد داشت.

زایاس در ادامه به تشریح سناریوی دیگری پرداخت و عنوان داشت: ممکن است یک سناریوی دیگر وجود داشته باشد و آن انجام عملیات دروغین است و بر این اساس سازمان سیا دست به قتل گوایدو می‌زند و از این اقدام برای توجیه حمله به ونزوئلا استفاده می‌کند.

کد خبر 4610793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha