پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۲۷

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

افزایش درصد موفقیت درمان ناباروری/شانس زوجین جوان بیشتر است

افزایش درصد موفقیت درمان ناباروری/شانس زوجین جوان بیشتر است

عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، از انجام تکنیکی برای افزایش موفقیت درمان ناباروری در این مرکز خبر داد.

مریم رفعتی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به روش‌ها و تکنیک‌هایی که برای درمان ناباروری مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: در این تکنیک که تحت عنوان NGSشناخته می‌شود، غربالگری قبل از لانه گزینی جنین‌ها برای تشخیص ناهنجاری‌های کروموزمی است.

این متخصص ژنتیک ادامه داد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از جنین‌های این افراد منجر به حیات نمی‌شود، با استفاده از تکنیک جدید، بین ۷ تا ۸ جنین بعد از تست ژنتیک، برای باروری به رحم منتقل می‌شود.

رفعتی با تاکید بر استفاده از این تکنیک خیلی پیشرفته برای افزایش موفقیت درمان ناباروری، گفت: با استفاده از این تکنیک که به فاصله چند ماه از مراکز خاص دنیا، در کشور شروع شده است، میزان موفقیت درمان ناباروری از ۳۰ تا ۴۰ درصد به بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد می‌رسد.

وی افزود: شانس موفقیت درمان ناباروری در زوجینی که سن کمتری دارند، بیشتر است.

کد خبر 4611470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha