۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۲۵

حضور ۴ ورزشکار چهارمحالی در مسابقات لیگ طلایی دوومیدانی کشور

حضور ۴ ورزشکار چهارمحالی در مسابقات لیگ طلایی دوومیدانی کشور

شهرکرد- چهار ورزشکار چهارمحالی برای شرکت در مسابقات لیگ طلایی دوومیدانی کشور دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان، نخستین مرحله از سومین دوره مسابقات دو و میدانی لیگ طلایی سال ۱۳۹۸ در هر دو بخش آقایان و بانوان با حضور ورزشکاران منتخب و دعوت شده از استان‌های سراسر کشور هفته اول خرداد ماه در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار می‌شود که چهار ورزشکار از استان در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.

در مسابقات لیگ طلایی در بخش بانوان صبا عظیمی در رشته پرتاب نیزه و در بخش آقایان امیر مرادی در ماده یک هزار و ۵۰۰ متر، محمد صمیمی در ماده پرتاب دیسک و محمد ارزنده در ماده پرش طول از استان چهارمحال و بختیاری شرکت می‌کنند.

مسابقات بخش آقایان و بانوان در مواد ۱۰۰ متر، ۴۰۰ متر، یک هزار و ۵۰۰ متر، پنج هزار متر، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب نیزه، پرتاب چکش، پرش طول، پرش سه گام، پرش ارتفاع، پرش بانیزه، ۱۱۰ متر بامانع، ۱۰۰ متر بامانع و ۴۰۰ متر بامانع در روزهای پنجشنبه ۹ خردادماه (آقایان) و شنبه ۱۱ خردادماه (بانوان) برگزار خواهد شد.

کد مطلب 4621639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha