پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۱۵

هم‌زمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع)؛

اقلام جهیزیه بین زوج‌های سیل‌زده پلدختری توزیع شد

اقلام جهیزیه بین زوج‌های سیل‌زده پلدختری توزیع شد

پلدختر- نماینده بسیج اصناف کشور گفت: به همت بسیج اصناف کشور اقلام جهیزیه بین زوج‌های سیل‌زده در شهر پلدختر توزیع شد.

سلمان شریفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بسیج اصناف کشور یک سری جهیزیه تهیه و تدارک دیده که هر شب یک یا دو مورد آنها بین زوج‌های سیل زده که از قبل شناسایی شده، توزیع می‌شود.

وی افزود: بسیج اصناف کشور توانست با همت نیروهای جهادی و خود خانواده‌ها چند باب منزل مسکونی تخریب شده از سیل در پلدختر را تعمیر و مرمت کند تا این خانواده‌ها بتوانند با آرامش خاطر سر خانه و زندگی خود باز گردند.

نماینده بسیج اصناف کشور در پلدختر به توزیع جهیزیه بین سیل‌زدگان اشاره کرد و گفت: شب گذشته به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت (ع) توزیع جهیزیه بین زوج‌های سیل زده در پلدختر آغاز شد.

شریفی افزود: بنا است این جهیزیه‌ها که هرکدام ۲۵ قلم کالا و از اجناس ایرانی تهیه شده بین یک یا دو زوج توزیع شود.

وی گفت: با توجه به شرایط سخت در نحوه تحویل اجناس جهیزیه به زوج‌های جوان کار باید با دقت بیشتری صورت گیرد به طوری که حق به حقدار برسد.

کد خبر 4622726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha