۲۸ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۴۷

رئیس جمهوری بولیوی خبر داد:

بازگشت قریب الوقوع کاسترو به صحنه سیاسی در کوبا

بازگشت قریب الوقوع کاسترو به صحنه سیاسی در کوبا

رئیس جمهوری بولیوی تصریح کرد که "فیدل کاسترو" رهبر کوبا از اواخر ماه آوریل 2007میلادی (اوایل اردیبهشت ماه 86) به قدرت بازخواهد گشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه لوموند، "ادو مورالس" در جمع خبرنگاران این کشور خبر داد: کاسترو که از هشت ماه پیش به علت بیماری از قدرت کنار رفته بود؛ از روز ‪ ۲۸‬آوریل (هشت اردیبهشت ‪ (۸۶‬به صحنه سیاسی بازخواهد گشت.

به گفته رئیس جمهوری بولیوی، بازگشت به قدرت کاستروی ‪ ۸۰‬ساله همزمان با اولین سالگرد قرارداد تجاری بین سه کشور ونزوئلا، بولیوی و کوبا خواهد بود.

کاسترو از روز ‪ ۳۱‬ژوئیه سال گذشته میلادی به علت شدت بیماری از قدرت کنار رفت و جای خود را به "رائول" برادرش داد.

فیدل کاسترو از سال ‪ ۱۹۵۹‬میلادی تا کنون قدرت را در کوبا در دست دارد.

این درحالی است که رئیس جمهوری کوبا اواخر هفته گذشته در تماس تلفنی با "هوگو چاوز" همتای ونزوئلایی خود، وضعیت سلامتی خود را بسیار خوب توصیف کرده بود.

در همین حال، "فرناندو رمیرز دواستنوز" رئیس کمیته روابط بین المللی حزب کمونیست کوبا حدود یک ماه پیش در بازدید از پکن اعلام کرد که وضعیت سلامتی کاسترو رهبر کوبا رضایت بخش است و وی در آینده ای نزدیک فعالیت خود را از سرخواهد گرفت.

کد خبر 462515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha