به گزارش خبرنگار مهر، شهریار فولادوند، روز یکشنبه در نشست خبری برگزاری اجلاسیه کنگره شهدای فرهنگی و دانش آموز استان مرکزی، در اراک اظهار داشت: کنگره نقش امام راحل در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی مهر ماه امسال در استان برگزار می شود و اجلاسیه شهدای فرهنگی و دانش آموز از جمله اجلاسیه های مهم این کنگره به شمار می رود.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری اجلاسیه شهدای فرهنگی و دانش آموز استان آشنایی دانش آموزان با مبانی ارزشی و اعتقادی است و در این کنگره ذیل سند تحول بنیادین با نگاه به نشر و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، معرفی الگوی شهدای دانش آموز و فرهنگی استان به نسل جدید دنبال می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: تجلیل از مقام شامخ و جایگاه شهدای فرهنگی و دانش آموز و ایجاد بستری برای گسترش فرهنگ ایثار و گذشت جزء اهداف اصلی کنگره می باشد.
فولادوند افزود: در تلاش هستیم نقش آموزش و پرورش استان در دوران دفاع مقدس در قالب این فعالیت ها و شهدایی که پرچمداران این راه بودند، بیش از گذشته معرفی کنیم.
وی گفت: بیش از ۹۵۰ نفر شهید دانش آموز شناخته شده در سطح استان و ۱۸۱ شهید دانش آموز فرهنگی وجود دارد که در مجموع ۱۲۰۰ شهید دانش آموز و فرهنگی را شامل می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: در حوزه مدارس استان تاکنون بیش از ۴۲ یادواره شهدا برگزار شده است.
فولادوند گفت: اقدامات مربوط به برگزاری اجلاسیه که زیر مجموعه کنگره است از چهارده ماه پیش آغاز شده و در این راستا فعالیت هایی مانند فضا سازی اجلاسیه، برگزاری مسابقات در مدارس، تولید اپلیکیشین، زندگینامه دانش آموزان، جمع آوری اسامی شهدای فرهنگی و دانش آموز استان و … انجام شده است.
وی عنوان کرد: جمع آوری بیش از یکصد هزار نسخه روایات دفاع مقدس توسط آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین گنج دفاع مقدس است که به سازمان حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس تقدیم شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: بیش از ۳۵۰ فضای آموزشی و ورزشی استان به نام شهدا مزین شده است.
فولادوند خاطر نشان کرد: روز پنج شنبه ششم تیرماه بزرگداشت ۱۲۰۰ شهید فرهنگی و دانش آموز استان در محل مصلای اراک با حضور شخصیت های کشوری برگزار می شود.
وی بیان داشت: در کنار این اجلاسیه نمایشگاه دستاوردهای آموزش و پرورش استان و معرفی بعضی از آثار مرتبط با اجلاسیه برپا خواهد شد.
نظر شما