پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۹:۳۳

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان:

۶۲ دانش آموز صلاحیت جهش به پایه تحصیلی بالاتر را به دست آوردند

۶۲ دانش آموز صلاحیت جهش به پایه تحصیلی بالاتر را به دست آوردند

سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ۹۳ دانش آموز متقاضی جهش در آزمون تست هوش بودند که ۶۲ نفر از آنان صلاحیت ارتقا به پایه تحصیلی بالاتر را کسب کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ اظهار داشت: ۹۳ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۶۲ نفر آنان صلاحیت ارتقا به پایه تحصیلی بالاتر را کسب و ۳۱ دانش آموز نیز موفق به اخذ حد نصاب لازم نشدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه جهش تحصیلی در شش پایگاه تخصصی استان، افزود: شهرستان‌های سنندج، قروه، مریوان، بانه، بیجار و سقز اجرا کننده این برنامه برای متقاضیان بودند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: کسب نمرات بالا شرط لازم برای جهش تحصیلی است اما شرط کافی نیست و همیشه کسب نمرات بالا نشان دهنده استعداد برتر دانش آموزان نیست و نمی‌توان نمرات بالا را تنها معیار پذیرش دانش آموزان برای حضور در دوره‌های جهش تحصیلی دانست.

رنجبر یادآور شد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش توسط آزمایندگان مجرب و مسلط که دارای مجوز از معاونت تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستند، صورت می‌گیرد و ابزار آزمون محرمانه است.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش با نیازهای ویژه از دانش‌آموز متقاضی جهش، تست هوش به عمل می‌آورد و در صورتی که دانش‌آموز بتواند نمره لازم را کسب کند، مجاز به جهش تحصیلی بوده و می‌تواند در امتحان پایه مورد نظر در شهریور ماه جاری شرکت کند و اگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کند یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر خواهد رفت.

کد خبر 4667751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha