۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۳۳

معاون محیط زیست همدان عنوان کرد:

تحویل ۵۰ بُهله دلیجه به محیط زیست همدان

تحویل ۵۰ بُهله دلیجه به محیط زیست همدان

همدان - معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان گفت: ۵۰ بُهله دلیجه شکاری که زخمی شده بودند در فصل بهار امسال توسط مردم به یگان حفاظت محیط زیست این استان تحویل داده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست همدان، مهدی صفی خانی بیان کرد: طی سه ماهه اول سال جاری ۵۰ بُهله دلیجه شکاری که به علت‌های مختلف آسیب دیده بودند تحویل محیط زیست همدان شدند که پس از فرایند درمان در صورت توان بازگشت به طبیعت رها سازی می‌شوند.

وی ادامه داد: این پرندگان به دلیل ناتوانی در پرواز، آسیب‌های استخوانی، بروز آسیب به پرها و آسیب‌های ناشی از تیراندازی و شکار به این اداره کل تحویل داده شده بودند.

معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان اضافه کرد: این پرندگان پس از بهبود و کسب سلامتی در محیط‌های طبیعی زندگی خود رهاسازی شده تا وارد چرخه طبیعت و تولید مثل شوند.

صفی خانی ادامه داد: از جمله دلایل آسیب دیدن این پرندگان برخورد با کابل‌ها و سیم‌های برق است یا به علت قرار داشتن در فصل زاد و ولد جوجه آنها از لانه به زمین افتاده یا برخی اقدام به سرقت این جوجه‌ها می‌کنند.

کد مطلب 4668732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha