به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا قزلسفلی، رایزنی فرهنگی کشورمان در کامپالا به منظور آشناسازی زائران و مسلمانان این کشور با فرهنگ حج ابراهیمی(ع) در رادیوهای صدای آفریقا و بلال اوگاندا به تبیین اهداف و نقش انسان ساز حج در توسعه اسلامی و انسانی جامعه پرداخت.
وی با بیان اینکه حج میتواند در جامعه انواع سلامتی های مورد نیاز انسان را تامین و توسعه همه جانبه فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی ایجاد کند، گفت: در حقیقت حج یک دوره و کارگاه آموزشی است که در آن آئین های خدا پرستی ، فرهنگ خودسازی ، عدالت اجتماعی ، ایثار، مقاومت، نظم ، انضباط ، وحدت ، مساوات ، مبارزه با خود پرستی و خود خواهی ، کسب روزی حلال ، حرکت ، پویائی ، روش زندگی خوب ، سازندگی ، برائت از مشرکان ، توجه به امور مردم و... به حاجی تعلیم داده می شود.
قزلسفلی در ادامه به تشریح فلسفه ، معانی و مفاهیم ،کاربردهای بعدی و پیام های واجبات حج تمتع از جمله احرام ، طواف ، سعی بین دو کوه صفا و مروه و تاریخچه آن ، وقوف در عرفات و اعمال آن ، اهمیت عرفات ، پاداش وقوف در عرفات ، وقوف در مشعرالحرام ، فرود آمدن در منی ، سنگ زدن به جمره ، حکمت و فلسفه سنگ زدن ، قربانی ، تراشیدن سر و ... پرداخت.
در چند روز آینده بیش از هفتصد و چهل و پنج زائر بیت الله الحرام اوگاندائی جهت انجام فریضه حج تمتع عازم سرزمین وحی هستند، رایزنی فرهنگی کشورمان در کامپالا به منظور آشناسازی زائران و مسلمانان این کشور با فرهنگ حج ابراهیمی(ع) در رادیوهای صدای آفریقا و بلال اوگاندا به تبیین اهداف و نقش انسان ساز حج در توسعه اسلامی و انسانی جامعه پرداخت.
نظر شما