پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷

رئیس پلیس فتا استان مرکزی خبر داد؛

دستگیری کلاهبرداران مجازی توسط پلیس مرکزی/ سرقت اطلاعات بانکی

دستگیری کلاهبرداران مجازی توسط پلیس مرکزی/ سرقت اطلاعات بانکی

اراک- رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: اعضای باندی که اطلاعات ۲۶ حساب بانکی را سرقت کرده بودند، توسط پلیس فتا مرکزی دستگیر شدند و ۹۲۰ میلیون ریال مبالغ سرقتی آنها به مالباختگان برگردانده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان آنقی در این باره اظهار داشت: در چند ماهه گذشته، چندین گزارش در خصوص برداشت‌های غیرمجاز از حساب چند شهروند اراکی به این پلیس اعلام شد و تیمی مجرب از کارشناسان پلیس، بررسی تخصصی موضوع را آغاز کردند.

وی افزود: در آغاز تحقیقات و با بررسی حساب‌های بانکی مالباختگان، مشخص شد که این سرقت‌های سایبری توسط یک باند حرفه ای و بدون باقی گذاشتن کوچک‌ترین ردی از آن‌ها انجام می‌شود.

این مقام انتظامی با بیان پیگیری‌ها و اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در شناسایی و دستگیری این باند گفت: سرانجام اعضای سه نفره این باند حرفه ای که در استان مرکزی و لرستان سکونت داشتند، شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر شدند.

آنقی تصریح کرد: با توجه به اسناد و مدارکی در مراحل رسیدگی به پرونده‌های تشکیل شده به دست آمد، اعضای این باند به سرقت اطلاعات شهروندان از طریق راه اندازی دستگاه اسکیمر در باجه ATM و کپی کارت‌های بانکی اعتراف کردند.

وی از شناسایی ۱۸ نفر از مالباختگان در مراحل رسیدگی به این پرونده خبر داد و اظهار داشت: متهمان در بازجویی‌های انجام شده به سرقت اطلاعات ۲۶ حساب بانکی معترف شدند و تا کنون ۹۲۰ میلیون ریال از وجوه سرقت شده به‌حساب شاکیان بازگشت داده‌شده است.

کد خبر 4678621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha