۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۰:۰۵

دادستان یزد خبر داد:

معاون یکی از شرکت‌های صنعتی و معدنی بافق دستگیر شد

معاون یکی از شرکت‌های صنعتی و معدنی بافق دستگیر شد

یزد ـ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از دستگیری معاون یکی از شرکت‌های صنعتی و معدنی بافق به جرم دریافت رشوه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، محمدرضا حدادزاده در واکنش به برخی اخبار منتشرشده مبنی بر بازداشت برخی مدیران شرکت‌های معدنی در استان اظهار داشت: پرونده‌هایی در زمینه سوء جریانات مالی برخی شرکت‌ها وجود دارد.

وی افزود: اما بازداشتی که اخیراً صورت گرفته مربوط به معاون یکی از شرکت‌های صنعتی و معدنی بافق است که مبالغ قابل‌ توجهی رشوه به ‌صورت وجه نقد و سکه از برخی از پیمانکاران دریافت می‌کرده و هفته گذشته در حین دریافت رشوه با دستور قضایی دادسرای بافق، توسط مأمورین اداره کل اطلاعات استان دستگیرشده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد خاطرنشان کرد: مجموعه دادسرا و دستگاه‌های نظارتی استان در عین حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری، نظارت خود را بر شرکت‌های بزرگ و قراردادهای آنان با پیمانکاران تشدید کرده‌اند و با مفاسد مالی این حوزه به‌طورجدی برخورد می‌شود، حتی اگر شگردهای سوءاستفاده و دریافت رشوه توسط برخی از آن‌ها تغییر کرده باشد.

کد مطلب 4691964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha