پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۱

فرماندار دامغان:

۱۲۲ پروژه عمرانی در دامغان افتتاح می‌شود

۱۲۲ پروژه عمرانی در دامغان افتتاح می‌شود

دامغان - فرماندار دامغان بابیان اینکه ۱۲۲ پروژه عمرانی طی هفته دولت در این شهرستان افتتاح می‌شود، گفت: برای این طرح‌ها بالغ‌بر ۳۲۷ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر مجد عصر پنج‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت به میزبانی فرمانداری دامغان ضمن بیان اینکه ۱۲۲ پروژه عمرانی شهرستان طی این هفته افتتاح می‌شود، ابراز داشت: برای بهره‌برداری از این طرح‌ها ۳۲۷ میلیارد و ۴۴۲ میلیون ریال اعتبار توسط ۱۷ دستگاه اجرایی هزینه شده است.

وی افزود: در بخش اقتصادی نیز جهاد کشاورزی هفت پروژه با تسهیلات دولتی بااعتبار بیش از  ۱۷ میلیارد ریال، میراث فرهنگی یک پروژه بااعتبار سه میلیارد ریال، اداره حمل‌ونقل و پایانه‌های دامغان یک پروژه بااعتبار ۷۵ میلیون ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار دامغان بابیان اینکه بیشترین تعداد طرح مربوط به بنیاد مسکن است، ابراز داشت: شرکت توزیع برق هشت پروژه بااعتبار بیش از هشت میلیارد ریال، آب و فاضلاب شهری شش پروژه بااعتبار بیش از ۲۲ میلیارد ریال و دانشگاه علوم پزشکی ۱۲ پروژه بااعتبار هشت میلیارد و ۶۴۵ میلیون ریال، بنیاد مسکن ۱۶ پروژه بااعتبار ۲۲ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال ازجمله مهم‌ترین طرح‌های قابل‌افتتاح دامغان را تشکیل می‌دهند.

مجد در ادامه تصریح کرد: مخابرات یک پروژه بااعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال، اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس دو پروژه بااعتبار ۴۰ میلیارد و ۸۵۵ میلیون ریال، شهرداری کلاته رودبار یک پروژه بااعتبار یک میلیارد و ۳۸۰‌میلیون ریال اهم پروژه‌هایی که در هفته دولت امسال در دامغان افتتاح خواهد شد.

وی افزود: ۱۲ پروژه عمرانی و یک طرح سرمایه‌گذاری نیز در سطح این شهرستان کلنگ‌زنی خواهد شد که برای آغاز عملیات اجرایی آن‌ها معادل ۲۴۰ هزار و ۹۵۷ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است که طبق روال هرساله برنامه‌ها با غبارروبی مزار شهدا آغاز خواهد شد.

کد خبر 4699153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha