پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۵۰

مروری بر یک بازی پرطرفدار در مجله «بچه ها»

فرار از آمیب ها

فرار از آمیب ها

دوهفته نامه بچه ها در آخرین شماره خود در مطلب اصلی اش با عنوان فرار از آمیب ها یک بازی پرطرفدار برای بچه ها را مرور کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شماره ۱۹۶ دو هفته نامه بچه ها با طرح جلدی جذاب و شبیه سازی شده با به موجوداتی شبه میکروسکوپی یک بازی مورد علاقه بچه ها را مرور کرده، که عنوان مطلب آن «فرار از آمیب ها» است.

بچه ها نشریه مختص کودکان است و زبان آن مناسب آنهاست و آخرین شماره این نشریه با ۵۲ صفحه روانه پیشخوان مطبوعات شده است.

این نشریه به دو صورت کاغذی و الکترونیکی منتشر شده است که قیمت نسخه الکترونیکی آن ۳,۵۰۰ تومان است و علاقمندان می توانند از طریق سایت مجلات موسسه همشهری آن را تهیه کنند.

کد خبر 4711400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha