پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۳۲

استاندار کرمان:

برنامه سازگاری با کم آبی در کارگروه استانی کرمان تصویب شد

برنامه سازگاری با کم آبی در کارگروه استانی کرمان تصویب شد

کرمان - استاندار کرمان گفت: برنامه سازگاری با کم آبی پس از تهیه و تدوین و بحث های دقیق کارشناسی تخصصی در کمیته فنی کارگروه استانی سازگاری با کمک آبی، در جلسه کلی کارگروه مصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدجواد فدائی در کارگروه استانی سازگاری با کم آبی اظهار داشت: کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی استان به میزان ۹۰۲ میلیون مترمکعب تا پایان برنامه ششم توسعه در قالب برنامه میان مدت و ١.٨ میلیارد متر مکعب تا پایان برنامه هفتم توسعه در قالب برنامه بلند مدت از مهمترین اهداف این برنامه است.

وی ادامه داد: براساس برنامه سازگاری با کم آبی، میزان برداشت آب باید از ۵.۸ میلیارد مترمکعب به چهار میلیارد مترمکعب برسد.

وی با تاکید بر اینکه کاهش مصرف آب باید در سه بخش کشاورزی، شرب و صنعت به نحوی دنبال شود که در طول سال‌های مختلف قابل ارزیابی باشد اظهار داشت: برنامه سازگاری با کم آبی پس از تهیه و تدوین و بحث های دقیق کارشناسی تخصصی در کمیته فنی کارگروه استانی سازگاری با کمک آبی، امروز در جلسه کلی کارگروه مصوب شد.

فدایی با انتقاد از بی برنامگی برای مقابله با تعیین تکلیف چاه های غیر مجاز در استان اظهار داشت: اینکه از سال ۱۳۸۵ تعداد پنج هزار چاه غیر مجاز در استان حفر شده است جای سؤال دارد که چرا به این راحتی این میزان چاه غیر مجاز حفر شده و کسی جلوی آن ها را نگرفته است.

انسداد چاههای غیر مجاز، تعدیل پروانه ها و تحویل حجمی آب (بعد از نصب کنتور حجمی بر روی چاهها) و بهره وری و کاهش تقاضای آب در مصارف شرب، صنعت، کشاورزی و فضای سبز (از طریق اجرای  آبیاری  های نوین – جدا سازی آب شرب شهری از فضای سبز – استفاده از پساب در صنعت – تعیین تکلیف انشعابات غیر مجاز شهری و روستایی – اصلاح شبکه های فرسوده و...) از جمله شیوه های رسیدن به اهداف مورد نظر در قالب این برنامه است.

کد خبر 4724896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha