پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مهر ۱۳۹۸، ۲۱:۵۱

فرماندار صومعه سرا مطرح کرد:

اختصاص ۱۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی به صومعه سرا

اختصاص ۱۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی به صومعه سرا

صومعه سرا- فرماندار صومعه سرا با اشاره به اینکه هزار و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی به این شهرستان اختصاص یافته است، گفت: تاکنون ۱۷۰ طرح در قالب طرح‌های روستایی و فراگیر اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلال سید محمدی عصر پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات واخدهای تولیدی و تعاونی با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان صومعه سرا برگزار شد، اظهار کرد: صومعه سرا از ظرفیت و توانمندی بالایی در حوزه تعاونی با توجه به زمینه‌های فعالیت اجتماعی، کشاورزی، گردشگری و اشتغال زایی برخوردار است.

سید محمدی بیان کرد: با استفاده از توان و ظرفیت بالقوه در بخش خصوصی شهرستان می توانیم در راستای تحرک بخشی و چرخش اقتصادی منطقه گام‌های بزرگی برداریم.

فرماندار صومعه سرا با اشاره به اینکه ۳۴۸ هزار میلیون ریال تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری برای ۱۶۲ طرح پرداخت شده است، گفت: با بهره برداری از این طرح ها برای ۵۱۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

سید محمدی در ادامه با بیان اینکه هشت طرح با اعتبار ۸۸۸ هزار میلیون ریال در زمینه اشتغال فراگیر پرداخت شده است، تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح‌ها برای ۱۱ نفر شغل ایجاد شده است.

وی  ادامه داد: در مجموع ۱۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به شهرستان صومعه سرا اختصاص یافته است.

فرماندار صومعه سرا با اشاره به اینکه شهرک صنعتی صومعه سرا از مساحت ۱۰۰ هکتاری برخوردار است ولی متاسفانه از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست، گفت: ۹۱ واحد صنعتی در این شهرک به ثبت رسیده است که ۳۴ واحد در حال حاضر با اشتغال‌زایی برای ۵۰۰ نفر فعال است.

سید محمدی با بیان اینکه ۵۷ واحد تولیدی در این شهرک غیر فعال است،  افزود: تلاش می کنیم با توجه به ظرفیت‌های شهرستان در راستای رفع بیکاری و اشتغالزایی شهرستان گام‌های مثبتی برداریم.

کد خبر 4729849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha