پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۷

اجرای میدانی «تنهاتر از مسیح» در بوستان ولایت

اجرای میدانی «تنهاتر از مسیح» در بوستان ولایت

نمایش میدانی «تنهاتر از مسیح» ویژه ایام اربعین حسینی و ماه صفر از چهارشنبه هفدهم مهر اجرای خود را آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نمایش، «تنها تر از مسیح» که سال گذشته نیز اجرا شد با محوریت مصائب خاندان عصمت و طهارت در واقعه عاشورا در بوستان ولایت و در فضایی بیش از ۲۰ هزار متر مربع اجرا خواهد شد. این اثر نمایش نسبت به سال گذشته متفاوت اجرا خواهد شد.

این نمایش کاری از موسسه هنری رسانه ای سیمای ققنوس و به سفارش سازمان هنری رسانه ای اوج و تهیه کنندگی علی اسماعیلی و کارگردانی حسن برزا اجرا می شود.

در این نمایش بیش از ۱۵۰ هنرور و بازیگر تئاتر فعال هستند و قرار است هر شب در ساعت‌های ۱۹ و ۲۱ در ۲ سانس پذیرای تماشاگران مردمی در بوستان ولایت (تهران) باشد.

سایر عوامل اصلی این نمایش عبارتند از طراح صحنه و دکور: آنه محمد ایری، طراح نور: عباس رحمانی پور، طراح جلوه های ویژه میدانی: رضا ترکمان، مدیر تولید: نادر قنبری، مجری صدا: علی بیرنگ، مدیر اجرایی: امیرحسین طهرانی.

این نمایش با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهرداری تهران از تاریخ ۱۷ مهر تا ۶ آبان هر شب در بوستان ولایت اجرا می شود.

کد خبر 4737052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha