پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰

رئیس پلیس راه ایلام خبر داد:

ترافیک روان در جاده های منتهی به مهران/ تردد۳۲۰ هزار خودرو

ترافیک روان در جاده های منتهی به مهران/ تردد۳۲۰ هزار خودرو

ایلام - رئیس پلیس راه ایلام با بیان اینکه در چند روز مانده به اربعین حسینی، ترافیک در جاده های ایلام و منتهی به پایانه مرزی مهران روان است، گفت: در حال حاضر همه مسیرها باز است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رضا همتی زاده روز دوشنبه در پایانه مرزی مهران اظهار داشت: کلیه مسیرهای منتهی به مرز مهران با دوربین‌های پایش تصویری رصد می‌شود.

 وی ادامه داد: بیش از ۹۰ اکیپ  گشت خودروئی فعال هستند و به صورت شبانه روز به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند.

 سرهنگ همتی زاده با بیان اینکه در طول ۱۳ روزه اول ماه صفر ، بیش از ۲۰۰ هزار خودروی سواری و بیش از ۱۱ هزار اتوبوس وارد شهر مهران شده  است، گفت:  در مجموع حدود ۳۲۰ هزار تردد خودروئی در ورودی و خروجی شهر مهران ثبت شده است .

این مقام انتظامی با اشاره به افزایش چند برابری ترددات زائران در شهر مهران، گفت: پلیس در روزهای آینده با توجه به شرایط انجام شده در نظر دارد اگر بار ترافیک سنگین بود ، محدودیت‌هایی را در سطح جاده های استان  و با یک طرفه کردن مسیر مهران_ ایلام و ایلام به سرابله انجام دهد.

 وی با درخواست همکاری  مردم در چند روز آینده با پلیس، تصریح کرد: ایجاد موکب و محل های  توزیع نذورات در غیر از مکان های مشخص شده ،ممنوع است چرا که باعث وقوع  گره های ترافیکی خواهد شد.

 رئیس پلیس راه استان، افزود: در حال حاضر بعضی از رانندگان جهت  استراحت در حاشیه جاده ها توقف کرده که این کار باعث ترافیک و ایجاد گره شده  است.

 سرهنگ همتی زاده به زائران توصیه کرد: رعایت سرعت مطمئنه را در دستور کار خود قرار دهند و در حالت خستگی و خواب آلودگی به هیچ وجه رانندگی نکرده و در صورت امکان هر دو ساعت یک بار در حاشیه جاده ها و مکان های امن توقف و به استراحت کوتاهی پرداخته تا از تصادفات ناگوار جلوگیری کنیم.

کد خبر 4746341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha