واکنش اسد به نبرد سنگین ارتش سوریه با ترکیه در شمال شرق سوریه

واکنش اسد به نبرد سنگین ارتش سوریه با ترکیه در شمال شرق سوریه

رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان سوریه به درگیری های شدیدی که میان ارتش سوریه با ترکیه در شمال شرق این کشور جریان دارد، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، عمار الاسد رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان سوریه با اشاره به نبرد سنگین ارتش سوریه با ترکیه در شمال شرق این کشور گفت: درگیری هایی که در راس العین با نیروهای ترکیه در جریان است،حق مشروع ارتش سوریه در همه اراضی خود است و ما به ترکها اجازه یک وجب پیشروی هم نخواهیم داد و به آنها اجازه نخواهیم داد که بافت جمعیتی را در اراضی ما تغییر دهند.

وی افزود: ترکیه همه توافقات را زیر پا می گذارد و ما تجاوزگر نیستیم. وظیفه ارتش سوریه است که با هر تجاوزی با همه ابزار مجاز مقابله کند و ارتش سوریه امروز در همه اراضی سوریه مطابق قانون اساسی حضور دارد اما ترکیه متجاوز است و غیرنظامیان را می کشد و آواره می کند و دارایی های آنها را سرقت می کند.

الاسد تاکید کرد: ترکیه خواهان پایان بحران سوریه نیست. ترکها عهدشکن هستد و همه شواهد گواه آن است. ما تروریست میانه و خوب نداریم. ترکیه ابتدا گفت که نیروهای قسد باید از مرزها بروند و سپس حرف دیگری زدند و توافق را نقض کردند و گفتند که نمی خواهند احدی در مرزها باشد چه ارتش سوریه و چه دیگری تا طرحشان که ساقط شده بود را اجرایی کنند.

وی بیان کرد: ما نظامیان ترکیه را به جایی که آمده اند باز خواهیم گرداند و ترکیه در سوریه جایی ندارد چه با توافق چه با همه ابزار مشروع دیگر.

کد مطلب 4759440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
      16 9
      زنده باد اسد مقتدر
    • یاسر IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
      15 11
      آفرین به ارتش سوریه درود به شما. این کثافت ها رو که یک روز تمام تروریستها رو از خاک ترکیه وارد سوریه می کردند بيرون کنید.
    • علی IR ۰۶:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
      0 0
      سلام. آفربن اسد، واقعا" اسدی
    • علی IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
      0 0
      اردوغان و ترکیه و هم پیمانهایشان باید بدانند که تجاوز به خاک سوریه از سوی همه کشورها محکوم به هست
    • AE ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
      0 0
      حق طبیعی تر کیه هست که با تروریست‌های کرد بجنگه و از تمامیت ارضی خود دفاع کنه. کشورهای غربی و آمریکا و مخصوصا اسرائیل به وسیله کروههای تروریستی کرد میخوان نقشه شوم خود در خاورمیانه رو اجرا کنه
    • CA ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
      0 0
      این اردوغان هزاران داعشی را به سوریه فرستاد تا ارتش سوریه و کوردها ضعیف بشن بعد حالا خودش به سوریه حمله کرده و گرنه عرضه نداشت حتی با کوردها وارد جنگ بشه چه برسه به ارتش سوریه .
    • CA ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
      0 0
      خدارو شکر کوردها با ارتش سوریه متحد شدن واینا را دارن بیرون میکنن خدا قوت دلاور مردان درود بر شرفتون