به گزارش خبرنگار مهر، علی شهبازی ظهر یکشنبه در جلسه شناسایی اموال قاچاقچیان مواد مخدر که در محل دادگستری خراسان جنوبی برگزار شد، اظهار داشت: شناسایی حجم تهدید در حوزه مواد مخدر یکی از مهمترین ضرورت ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر است که یکی از شاخص های این کار تعداد معتادان کشور و میزان مصرف آن هاست.
وی با بیان اینکه بر اساس یک طرح پژوهشی شیوع اعتباد در کشور ۵.۴ است، بیان کرد: این یعنی از هر ۱۰۰ نفر بیشتر از پنج نفر معتاد هستند.
رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر شناسایی اموال قاچاقچیان در ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به رتبه ۱۳ خراسان جنوبی در این زمینه، عنوان داشت: میزان شیوع اعتیاد در این استان ۳.۵ بوده و این یعنی دو درصد از میانگین کشوری کمتر است.
شهبازی با بیان اینه نزدیک به ۱۹ هزار نفر در این استان مصرف کننده مواد مخدر هستند، بیان داشت: همچنین یک پنجم جمعیت فعال استان دغدغه اول آن ها اعتیاد و مصرف مواد مخدر است.
وی ادامه داد: در بعد مالی اگر این افراد روزی ۳۰ هزار تومان مصرف داشته باشند در خراسان جنوبی روزانه نیم میلیارد تومان و ۲۰۶ میلیارد و ۳۰۸ میلیون تومان در سال مصرف مواد مخدر می کنند.
رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر شناسایی اموال قاچاقچیان در ستاد مبارزه با موادمخدر، جمعیت معتاد کشور را دو میلیون و ۸۰۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: سالانه بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان صرف تجارت غیر مجاز مواد مخدر در کشور می شود.
شهبازی یادآور شد: همچنین در بعد اجتماعی ۱۴ میلیون نفر دغدغه رهایی از اعتیاد را دارند.
وی با بیان اینکه میانگین کشف کالای ممنوعه در بهترین پلیس های جهان ۲۰ درصد است، افزود: برای شناسایی اموال قاچاقچیان در وهله نخست اقدام همزمان هماهنگی های اطلاعاتی و شناسایی اموال منقول و غیر منقول نیاز است.
نظر شما