پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۱۳

مدیرکل ثبت استان تهران مطرح کرد؛

اجرای طرح کاداستر اراضی ملی گامی مهم در تثبیت حقوق و مالکیت دولت

اجرای طرح کاداستر اراضی ملی گامی مهم در تثبیت حقوق و مالکیت دولت

تهران- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران گفت: با اجرای طرح کاداستر اراضی ملی گامی مهم در جهت تثبیت حقوق و مالکیت دولت برداشته می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین رامشی صبح شنبه در چهارمین جلسه کارگروه مشترک ثبت و منابع طبیعی استان تهران با بیان اینکه با اجرای طرح کاداستر اراضی ملی گامی مهم در جهت تثبیت حقوق و مالکیت دولت برداشته می شود اظهار داشت: از آنجائی که با اجرای این طرح، اراضی ملی و دولتی و مستثنیات کاملاً منفک و مشخص می شود از این رو حقوق مردم نیز در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به تعامل خوبی که در سطح مسئولان و کارشناسان اداره کل منابع طبیعی و ثبت وجود دارد اظهار داشت: با توجه به همکاری و تعامل بوجود آمده فرآیند کاداستری شدن اراضی ملی از روند رو به رشدی برخوردار است که امیدوار هستیم تا هرچه زودتر کل اراضی ملی و دولتی استان تهران دارای سند تک برگ کاداستری شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران ادامه داد: در حال حاضر در حوزه کاداستر هماهنگی های بیشتری صورت گرفته و پس از تطبیق نقشه های تهیه شده از سوی منابع طبیعی با سامانه کاداستر و جانمائی درست، واحدهای ثبتی اقدامات لازم را برای صدور سند تک برگی کاداستر انجام خواهند داد.

گفتنی است در این جلسه علاوه بر حضور اعضاء کارگروه، مسئولان واحدهای ثبتی لواسان و فشم نیز حضور داشتند.
 

کد خبر 4766771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha