پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸

رئیس جمعیت هلال احمر زیرکوه:

کاروان سلامت مهمان «حسن آباد» در زیرکوه / ۵۰ نفر خدمات گرفتند

کاروان سلامت مهمان «حسن آباد» در زیرکوه / ۵۰ نفر خدمات گرفتند

بیرجند- رئیس جمعیت هلال احمر زیرکوه گفت: کاروان سلامت جمعیت هلال احمر این شهرستان در آستانه میلاد نبی اکرم (ص) و هفته وحدت به روستای حسن آباد اعزام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی عابدینی با اشاره به خدمات مختلف هلال احمر بیان کرد: این جمعیت علاوه بر ارائه رسالت های ذاتی خود اعم از امدادرسانی ها، خدمات مختلفی تحت عنوان طرح های مختلف اجرایی می کند.

وی با اشاره به اعزام کاروان های سلامت به نقاط مختلف شهرستان بیان کرد: شهرستان زیرکوه به واسطه چند سال خشکسالی روستاهای محروم و مرزی زیادی را درخود جای داده توجه به آن ها نقش بسزایی در توسعه امنیت مرزها دارد.

عابدینی با بیان اینکه ارائه خدماتی در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی به مردمان این دیار روحیه امید تزریق کرده که این امر ضریب ماندگاری را بالا می برد، گفت: همچنین ارائه این خدمات باعث ایجاد روحیه ایثار و خودباوری در بین نیروهای هلال احمر می شود.

وی با بیان اینکه ساکنان روستای «حسن آباد زیرکوه» از برادران و خواهران اهل تسنن هستند، گفت: در این راستای کاروانی با هدف تقویت وحدت و برادری به این روستا اعزام شد.

رئیس جمعیت هلال احمر زیرکوه با اشاره به خدمات ارائه شده توسط این کاروان بیان کرد: ۵۰ نفر از بیماران این روستا از خدمات ویزیت و داروی رایگان بهره مند شدند.

عابدینی با اشاره به شروع فصل سرما و شیوع انواع بیماری‌های مسری و آنفلانزا، افزود: نیاز است در این فصل از سال کاروان های سلامت بیشتری به مناطق محروم اعزام شود که این امر مستلزم همراهی نیروهای داوطلب است.

کد خبر 4772191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha