به گزارش خبرنگار مهر، تعیین نرخ بلیت پیست های اسکی یکی از بزرگترین دغدغه هایی است که هر ساله در آستانه فصل برف و سرما مورد توجه علاقه مندان به این ورزش زمستانی قرار میگیرد.
با تلاش های اداره کل ورزش و جوانان استان تهران پیشنهادهای نجومی افزایش بلیت ورودی در همان بدو اعلام به فراموشی سپرده شد و حتی احتمال افزایش معقول ۱۰ تا ۱۵ درصدی هر ساله بلیت هم کاهش پیدا کرد.
اولین نتیجه جلسات اخیر کمیته تعیین نرخ بلیت پیست های اسکی کاهش قیمت بلیت پیست اسکی توچال به همان مبلغ سال گذشته بود. در حالی که بلیت توچال در ابتدای فصل ۱۳۰ هزار تومان به فروش می رسید این مبلغ به ۱۰۰ هزار تومان در روزهای شنبه تا چهارشنبه کاهش پیدا کرد.
سایر پیست های اسکی استان تهران و البرز هنوز بازگشایی نشده اند ولی پیش بینی می شود همین رویه در تعیین بلیت آنها تجربه شود.
نظر شما