مجید آذر در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای دو واحد دامداری شیری در شهرستان های ساوه و زرندیه که توسط بخش خصوصی ایجاد شده، پروانه تاسیس صادر شده است.
وی ادامه داد: واحد گاو شیری شهرستان زرندیه دارای ظرفیت ۲۰ هزار راس دام مولد یعنی مجموع ۴۰ هزار راس سبب تحولی عظیم از نظر تولید شیر، گوشت قرمز و اشتغالزایی در سطح استان و کشور خواهد شد و شامل ۴ فاز اجرایی است و حجم کل سرمایه گذاری آن بیش از یک هزار میلیارد تومان می باشد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: در حال حاضر فاز نخست این دامداری با ظرفیت ۵ هزار راس با حجم سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
آذر بیان کرد: واحد گاو شیری شهرستان ساوه با ظرفیت ۱۰ هزار راس مولد که در مجموع ۲۰ هزار راس است در ۴ فاز با حجم کل سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: فاز نخست این واحد گاو شیری با ۲ هزار و ۵۰۰ راس دام مولد به بهره برداری رسیده است.
وی بیان داشت: در حال حاضر میزان تولید شیر در استان مرکزی ۳۳۰ هزار تن در سال است که شامل واحدهای صنعتی، دامداری شیری صنعتی و واحدهای نیمه سنتی و سنتی روستایی است که با بهره برداری از این دو واحد دامداری به دو برابر کنونی افزایش پیدا خواهد کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در حال حاضر نیاز استان به تولید شیرخام ۵۰ درصد تولید است، یعنی دو برابر میزان نیاز استان تولید شیر انجام و به سایر نقاط صادر می شود.
آذر بیان کرد: در صورت تامین اعتبارات لازم از سوی بخش خصوصی بهره برداری از سایر فازهای این دو واحد دامداری سال آینده انجام خواهد شد.
نظر شما