پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۳

امام جمعه دماوند:

قیام ۹ دی فراگیر و مبتنی بر آگاهی و بصیرت بود

قیام ۹ دی فراگیر و مبتنی بر آگاهی و بصیرت بود

دماوند- امام جمعه دماوند گفت: قیام ۹دی فراگیر و مبتنی بر آگاهی و بصیرت بود.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم فتاح دماوندی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند که با محوریت هماهنگی برگزاری مراسمات یوم الله ۹دی ،با حضور مسئولین در دفتر امام جمعه شهرستان دماوند برگزار شد با بیان اینکه قیام ۹دی فراگیر و مبتنی بر آگاهی و بصیرت بود، اظهار داشت: مشکل فتنه ۸۸ همراهی برخی خواص با فتنه بود و دشمن در فتنه ۸۸ عملیات رسانه ای سنگینی داشت.

فتاح دماوندی با تاکید بر بصیرت قیام ۹ دی گفت: ۹ دی پدیده چند منشوری و چند جانبه بود که باید به آن پرداخته شود.

امام جمعه دماوند بیان داشت: باید با مردم روراست ، صریح و مستدل صحبت ڪنیم و هم اکنون زمان دوره اقناع و انتخاب آگاهانه فرا رسیده است که ضروری است به آن اهمیت داده شود.

وی با اشاره به اینکه فتنه ۸۸شورش علیه جمهوریت بود افزود: ۹دی روز میثاق امام و امت و روز بصیرت است و درشهرستان دماوند دهه بصیرت با تاکید بر تبیین و تحلیل حوادث سال ۸۸ و نقش بصیرت عوام و خواص درخاموش کردن فتنه برگزار خواهد شد.

فتاح دماوندی از برگزاری اجتماع بزرگ بصیرتی یوم الله ۹دی در مسجد جامع دماوند خبر داد و بیان داشت: جلسات تبیین و تحلیل در مدارس ، دانشگاه ها ، مساجد و پایگاه های بسیج درطول ۱۰ روز اول دی برگزار خواهد شد.

کد خبر 4786531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha