پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ دی ۱۳۹۸، ۲۳:۱۱

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی:

نفوذ ایران در کشورهای منطقه از برکات خون شهدا است

 نفوذ ایران در کشورهای منطقه از برکات خون شهدا است

سمنان - نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه امروز مرهون و مدیون خون شهدا در همه عرصه‌ها هستیم، گفت: نفوذ ایران در کشورهای منطقه از برکات خون شهدا است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید رضا تقوی شامگاه دوشنبه در مراسم گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدای کارمند استان سمنان به میزبانی سالن شهید مطهری سمنان، ضمن بیان اینکه نفوذ ایران در کشورهای منطقه از برکات خون شهدا است، تاکید کرد: امروز هر آنچه داریم از خون پاک همین شهدایی است که راهشان را برای اعتلای اسلام و انقلاب انتخاب کردند.

وی انتقال مفاهیم دفاع مقدس، جنگ و شهدا به نسلی که در دوران دفاع مقدس نبودند را رسالت مهم انقلابیون دانست و تاکید کرد: بر همه مردم انقلابی ایران اسلامی است که ارزش‌ها و فرهنگ ایثار و شهادت را به منظور سربلندی کشور به نسل امروز معرفی کنند تا بتوانیم شاهد اشاعه فرهنگ شهادت و ایثار در جامعه باشیم.

ضرورت توجه به وصایای شهدا

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه برخی افراد متأسفانه فرصت‌سوز هستند در حالی که شهدا فرصت‌ساز بودند، بیان کرد: گام‌های بلندی که برای عزتمندی ایران اسلامی برداشته‌شده همه به واسطه همین فرصت‌هایی است که شهدا ساخته‌اند.

تقوی تداوم راه شهدا را بهترین یادواره برای آنان دانست و تاکید کرد: باید به وصیت‌نامه شهدا دقت کرد چراکه یکی از وظایف و رسالت‌های مردم انقلابی ما خوانش و توجه به همین وصایا است.

وی افزود: باید امروز از فرصت‌هایی که شهدا ایجاد کرده‌اند برای ایستادگی در برابر جهان‌خواران و استکبار گران بهره برد.

کد خبر 4811887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha