۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۵:۴۲

رسانه ملی آماده همکاری گسترده‌تر با بعثه مقام معظم رهبری است

رسانه ملی آماده همکاری گسترده‌تر با بعثه مقام معظم رهبری است

سومین همایش برنامه‌سازان حج و زیارت و گروههای اعزامی به عمره مفرده سال 86 سازمان صدا و سیما امروز در سالن همایش‌های این سازمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست یکروزه حجت‌الاسلام و المسلمین ری‌شهری نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی گفت: "اطلاع‌رسانی و تولید برنامه‌ برای مراسم حج یکی از مهمترین اموری است که رسانه ملی به نحو مطلوب در این زمینه تلاش می‌کند. کار رسانه ملی کاری ابراهیمی است، زیرا از نگاه قرآن خدمت به حج و زائران خانه خدا خدمتی ابراهیمی محسوب می‌شود."

حجت‌الاسلام و المسلمین ری‌شهری با تشکر و قدردانی از اهتمام صدا و سیما در این ماموریت پیشنهاد کرد سیاست‌های برنامه‌سازی رسانه ملی در امور حج به عنوان محور کاری هر سال در برنامه‌سازی مد نظر قرار گیرد تا بتوان ضمن ارزیابی پیشرفت برنامه‌ها چشم‌انداز برنامه‌ها را برای سال‌های آینده بررسی و تبیین کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به علاقمندی مردم به حضور در حج بر تعمیق بخشیدن به فرهنگ حج و معارف بلند آن در برنامه‌سازی‌ها تاکید کرد و گفت: "با عمق بخشیدن به آموزش قبل از سفر زائران در برنامه‌های صدا و سیما می‌توان حج واقعی را برای مردم معرفی کرد و وظایف فردی و اجتماعی آنان را در حج آموزش داد."

وی با استناد به روایات اسلامی لزوم توجه به افراد نیازمند جامعه را متذکر شد و گفت: "برآوردن نیاز نیازمندان کمتر از ثواب حج نیست و این موضوع باید به نحو مطلوب در برنامه‌های رسانه ملی گنجانده شود."

ری‌شهری آسیب‌شناسی سفر حج را از دیگر نیازهای زائران دانست و لزوم پرداختن به این موضوع را در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی خواستار شد. معرفی آداب و رسوم مردم ایران و سایر مسلمانان در مراسم حج و نیز اطلاع‌رسانی در خصوص نحوه ساماندهی و امور اجرایی حجاج از دیگر پیشنهادهای نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به برنامه‌سازان رسانه ملی بود.

رئیس رسانه ملی در این مراسم بر ضرورت ارتقاء کیفیت آموزش زائران قبل از سفر حج تاکید کرد. مهندس ضرغامی نیز در سومین همایش برنامه‌سازان سازمان در امور حج گفت: "برای بهره‌مندی بیشتر از مراسم حج ابراهیمی آموزش قبل از سفر به زائران ضروری است."

رئیس صدا و سیما افزود: "به همین منظور برنامه‌های آموزشی صدا و سیما در امور حج در سال جاری تقویت خواهد شد تا زائران با آمادگی در این مراسم عبادی سیاسی شرکت کنند و از فضای معنوی و عرفانی حج بیشتر بهره‌مند شود. حج ظرفیت‌های گسترده‌ای دارد که برنامه‌سازان صدا و سیما با آموزش کافی و آمادگی لازم می‌توانند به تولید برنامه‌های فاخر و تاثیرگذار مبادرت کنند و فضای معنوی حج را به خوبی انتقال دهند."

مهندس ضرغامی با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی از طرف مقام معظم رهبری گفت: "کنگره حج بزرگترین نمایش وحدت امت اسلام است. بنابراین باید در این سال با برنامه‌ریزی دقیق جلوه‌های وحدت و انسجام اسلامی ملل مختلف مسلمان را هر چه باشکوهتر ضبط و انعکاس داد."

وی همچنین برنامه‌سازان حج را به حضور همه جانبه در صحنه‌های مختلف این مراسم باشکوه دعوت کرد و گفت: "با توجه به تجربه موفق پخش مراسم برائت از مشرکین مراسم سال گذشته حج که انعکاسی وسیع در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت، باید صحنه‌های تاثیرگذار و عرفانی حج را به نحو مطلوب پوشش داد."

رئیس صدا و سیما در ادامه سخنان خود از حج به عنوان بزرگترین تجربه توحیدی بشر در طول زندگی و یک فرصت مناسب برای انسان‌ها جهت برقراری ارتباط بین خود و خدا نام برد و گفت: "حج امری بی‌بدیل است که باید نهایت بهره‌برداری از آن صورت گیرد."

کد خبر 481639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha