پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۴۵

شوک سرمربی جدید تیم قعرنشین لیگ دسته یک فوتبال جواب داد

شوک سرمربی جدید تیم قعرنشین لیگ دسته یک فوتبال جواب داد

بابل- تیم رایکا بابل که قعرنشین جدول رده بندی لیگ دسته یک فوتبال باشگاه‌های کشور بود، با حضور " علی نظرمحمدی " سرمربی جدید خود برابر تیم بالای جدولی مس کرمان صاحب پیروزی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب هفته هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال که شامگاه دوشنبه برگزار شد، تیم رایکا بابل در ورزشگاه شهدای هفت تیر این شهر میزبان تیم مدعی مس کرمان بود و درنهایت با نتیجه یک بر صفر میهمان خود را با شکست بدرقه و ۳ امتیاز ارزشمند را به حساب اندوخته‌های خود اضافه کرد.

تنها گل پیروزی بخش بابلی‌ها را دراین دیدار "مهدی ایزدی" در دقیقه ۴۵ بازی به ثمر رساند.

این نخستین پیروزی تیم رایکا بابل در دومین حضور " علی نظر محمدی " سرمربی جدید روی نیمکت این تیم بود که پس از شکست هفته گذشته برابر تیم هم استانی خود داماش گیلان کسب شد.

تیم رایکا بابل با وجود آنکه با کسب ۱۶ امتیاز از ۱۹ مسابقه در رده هفدهم و یک رده به قعر جدول لیگ قرار دارد، اما شرایط و اختلاف امتیازی اش با تیم‌های بالاتر از خودش یک و دو امتیازی است.

تنها نماینده مازندران در صورت تداوم پیروزی‌های خود در هفته‌های آینده شانس زیادی برای فرار از قعرنشینی خواهد داشت.

تیم رایکا بابل در رقابت‌های این فصل لیگ دسته یک که جایگزین تیم خونه به خونه شده، به نظر کارشناسان، حواشی مدیریتی و کلاف سردرگم تغییرات بی حساب و کتاب در مسئولیت این باشگاه باعث عدم نتیجه گیری وقعرنشینی در رقابتهای این فصل شده است.

کد خبر 4824867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha