۲۸ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۵۱

مدیر کل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد:

توزیع علوفه در بین حیات وحش مناطق کوهستانی استان انجام شد

 توزیع علوفه در بین حیات وحش مناطق کوهستانی استان انجام شد

یاسوج- مدیر کل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: توزیع علوفه در بین حیات وحش در مناطق کوهستانی و حفاظت شده به صورت دستی انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله هاشمی عصر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به بارش برف و کمبود علوفه و غذا برای حیات وحش و در راستای جلوگیری از ورود حیوانات به مناطق و روستاها در پایین دست، توزیع علوفه انجام گرفت.

وی بیان داشت: در طی سه روز بارش‌ها، ۱۰ تن علوفه برای حیات وحش مناطق کوهستانی استان توزیع شد.

هاشمی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه تخفیف در مرکز معاینه فنی خودرو در استان اظهار داشت: مالکان خودروها می‌تواند روزهای دوم تا سوم بهمن ماه با مراجعه به مرکز معاینه فنی خودرو در یاسوج از ۲۵ درصد تخفیف بهره مند شوند.

وی افزود: به مناسبت هفته هوای پاک و با هماهنگی که با مدیریت معاینه فنی خودرو در شهرک سرآب تاوه انجام شده، مالکان خودرو می‌توانند با مراجعه به این مرکز از ۲۵ درصد تخفیف بهره مند شوند.

کد خبر 4828909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha