نماینده پارلمان عراق:

بغداد اقدامات لازم برای اخراج نیروهای آمریکا را آغاز کرده است

بغداد اقدامات لازم برای اخراج نیروهای آمریکا را آغاز کرده است

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در سخنانی تأکید کرد: دولت بغداد اقدامات لازم برای اخراج نیروهای آمریکا از عراق را آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «بغداد الیوم» «علی الغانمی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق سخنانی را در خصوص مصوبه پارلمان درخصوص اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور، مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: دولت بغداد اقدامات لازم برای اخراج نیروهای آمریکا از عراق را آغاز کرده است.

این نماینده پارلمان عراق تصریح کرد: طرح اخراج نیروهای آمریکایی از عراق یک طرح الزام آور برای دولت است و اقدامات لازم برای تحقق این مهم، انجام شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات آمریکایی‌ها علیه حشد شعبی غیرقابل توجیه است، تصریح کرد: در سال جاری میلادی شاهد پایان حضور نیروهای آمریکایی در عراق خواهیم بود.

الغانمی اظهار داشت: ما معتقدیم که در سایه مصوبه پارلمان عراق، بقای نیروهای آمریکایی در کشور فاقد توجیه است.

وی اظهار داشت: بعید می دانم درگیری میان نیروهای عراقی و آمریکایی رخ دهد چراکه آمریکا به خوبی به مخاطر و پیامدهای این مسأله واقف است.

کد مطلب 4831256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha