پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

در بیانیه ای اعلام شد؛

درخواست مقتدی صدر برای لغو توافقات امنیتی عراق با آمریکا

درخواست مقتدی صدر برای لغو توافقات امنیتی عراق با آمریکا

رهبر جریان صدر عراق خواستار لغو تمامی توافقات امنیتی با آمریکا و بستن حریم هوایی عراق بر روی جنگنده‌های این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق امروز جمعه همزمان با تظاهرات میلیونی علیه حضور نظامی آمریکا در این کشور، در بیانیه‌ای از دولت عراق خواست تا تمامی پایگاههای نظامی آمریکا را ببندد.

وی تأکید کرد: اگر دولت آمریکا حاضر به خروج از عراق نشود، با آن به مثابه یک کشور اشغالگر و متخاصم برخورد خواهد شد.

مقتدی صدر همچنین از دولت بغداد خواست تا تمامی قراردادهای امنیتی با آمریکا را لغو کرده و حریم هوایی این کشور را بر روی عملیات‌های نظامی آمریکا ببندد.

وی در این بیانیه تأکید کرد که تمامی تلاش خود را بری عدم ورود عراق به جنگی دیگر با آمریکا به کار خواهد گرفت و از تمامی راههای مسالمت‌آمیز از جمله سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای اخراج نیروهای آمریکایی استفاده خواهد کرد. او نیروهای آمریکایی را «اشغالگر» توصیف کرد.

رهبر جریان صدر در ادامه هفت گام مهم را لازمه رسیدن به این هدف عنوان کرد و ادامه داد:

۱- باید تمامی پایگاههای نظامی آمریکایی در عراق بسته شود.

۲- تمامی شرکت‌های امنیتی آمریکایی در عراق به کار خود پایان دهند.

۳- حریم هوایی عراق بر روی جنگنده‌ها و هواپیماهای شناسایی اشغالگران بسته شود.

۴- لغو تمامی توافقات امنیتی با اشغالگر، به این دلیل که توازن بین المللی در این توافقنامه ها رعایت نشده و این توافقنامه‌ها در سایه وجود اشغالگران امضا شده است.

۵- ترامپ نباید در تصمیمات و سخنانش از موضع خود برتر بینی و متکبرانه با عراق برخورد کند، وگرنه همان گونه با او برخورد خواهد شد.

۶- در صورت عدم خروج نیروهای اشغالگر، کشورهای همسایه نباید در نوع رفتار ما با آن‌ها مداخله کنند.

۷- اگر تمامی موارد بالا اجرا شد، آن زمان دیگر ما این کشور را اشغالگر نمی‌دانیم، در غیر اینصورت یک کشور متخاصم برای عراق فرض می‌شود.

کد خبر 4833754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha