پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷

اعلام آمادگی معاونت‌های بعثه رهبری برای موسم حج ۹۹

اعلام آمادگی معاونت‌های بعثه رهبری برای موسم حج ۹۹

در جلسه شورای معاونان و مدیران بعثه رهبری اعلام شد واحدهای مختلف این حوزه برای برگزاری حج آینده آمادگی دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در جلسه شورای معاونان و مدیران بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به حضور با شکوه مردم در مراسم یوم الله ۲۲ بهمن و اربعین شهیدان مقاومت اظهار داشت: یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان همیشه در دل‌ها خواهد ماند.

وی افزود: امت حزب الله یکبار دیگر در روز ۲۲ بهمن ماه امسال با حضور گسترده خود در اجتماع بزرگ سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پاسخ کوبنده‌ای به دشمنان دادند و باید قدردان و سپاسگزار حضور مردم باشیم.

در ادامه این جلسه معاونان فرهنگی، امور بین الملل و توسعه مدیریت و منابع و همچنین مدیریت‌های واحدهای مختلف بعثه مقام معظم رهبری از آخرین اقدامات انجام شده در خصوص برنامه‌های موسم حج ۹۹ گزارش ارائه و آمادگی خود را برای برگزاری حج آینده اعلام کردند.

استفاده از زائران در قالب یاوران حجاج، تاکید بر پیگیری فعالیت‌های حوزه پزشکی حج و زیارت و هماهنگی معاونت‌ها و مدیریت‌های مختلف برای افزایش و هم‌افزایی برنامه‌های فرهنگی حج از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

از دیگر محورهای مطرح شده در این جلسه می‌توان به تاکید بر برگزاری جلسات آموزشی، فعال شدن گروه‌های علمی، فعال شدن در حوزه فضای مجازی، هماهنگی برای تولید و توزیع محصولات فرهنگی زائران و اطلاع رسانی برنامه‌های فرهنگی حج اشاره کرد.

کد خبر 4852460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha