پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۵۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

دوره نهفتگی ویروس کرونا بالا است

دوره نهفتگی ویروس کرونا بالا است

ساری - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: دوره نهفتگی ویروس کرونا بالا است و مبتلایان طی دو هفته هیچ علائمی از بیماری ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه ویروس کرونا یک ویروس نوپدید و نوظهور است، اظهار داشت: نباید نگرانی و استرس را در جامعه دامن زد زیرا این ویروس دارای مرگ ومیر بالا و خطرناک محسوب نمی‌شود اما قدرت انتقال این ویروس بالا و خطرناک است.

وی افزود: یکی از مسائلی که سبب شد ویروس کرونا در بیشتر مناطق مختلف دنیا گسترش یابد به دلیل دوره نهفتگی ویروس است و مبتلایان طی دو هفته هیچ علائم و نشانه‌ای ندارند.

موسوی با بیان اینکه گستره ویروس در دنیا بالا است، اظهار داشت: تب‌های ویروس کرونا معمولاً زیر ۴۰ درجه است و چندان بالا نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره تشخیص نوع ویروس سخت و دشوار است، افزود: با قدرت انتقالی که ویروس کرونا دارد، پیشگیری از آن نیازمند توجه است.

موسوی با عنوان اینکه هرچند ویروس کرونا یک مشکل بهداشتی و درمانی به شمار می‌رود، گفت: کلید اساسی رفع آن در حوزه فرهنگی اجتماعی قرار دارد و باید این بیماری را جدی گیریم.

وی ادامه داد: نباید اجازه دهیم تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا افزایش یابد زیرا هرچه تعداد مبتلایان انبوه شود، تبعات نگران کننده‌ای ایجاد خواهد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: آمار مرگ و میر ویروس کرونا یک تا دو درصد است ولی این آمار در کشور حدود ۲۵ درصد شده و در مازندران یک مسافر در بیمارستان تنکابن فوت شده است.

وی با اشاره به تعطیلی اعمال شده از مسافران خواست تا از سفرهای غیرضرور به استان خودداری کنند و گفت: ماندن در منزل بهترین شیوه برای کاهش انتقال ویروس است.

موسوی با اشاره به آغاز گرفتن تست کرونا با ایجاد گیت هایی در مبادی ورودی استان مازندران از مسافران خواست تا از سفرهای غیرضروری به استان پرهیز کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه شش بیمارستان در سطح استان برای خدمات دهی به مبتلایان به کرونا تجهیز شده است، گفت: تاکنون ابتلای سه نفر در استان به این بیماری مثبت بوده است.

کد خبر 4862893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha