۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰

کارشناس ارشد مشاوره پلیس پایتخت تشریح کرد؛

چگونه در دوران کرونا بر استرس و اضطراب خود غلبه کنیم

چگونه در دوران کرونا بر استرس و اضطراب خود غلبه کنیم

کارشناس ارشد مشاوره پلیس پایتخت، به بیان نکاتی برای کاهش استرس و اضطراب در دوران کرونایی پرداخت.

سرگرد زهرا قاضی در گفتگو با خبرنگار مهر، در بیان نکاتی برای ایجاد روانی آرام برای خود و اطرافیانمان در زمان کرونا اظهار کرد: به فرزندان خود کمک کنید تا هر گونه ترس و ناراحتی خود را از طریق فعالیت‌های خلاقانه مانند بازی و نقاشی کردن ابراز کنند.

وی افزود: مراقب امنیت روانی نزدیکانمان باشیم. هر سرفه مربوط به کرونا نیست، موضع دلسوزانه و حمایتی، شانس پیشگیری و بهبود را افزایش دهد.

کارشناس ارشد مشاوره پلیس پایتخت ادامه داد: از سلامت جسمی و روحی خود مراقبت کنید. هنگام خواندن خبرهایی در مورد شیوع بیماری احتمالاً ممکن است احساس آسیب پذیری کنید اما مهم است که این احساسات را کنترل و به دیگران یادآوری کنیم که سلامت روانی بسیار اهمیت دارد.

اطلاعات را از منابع موثق دریافت کنید

سرگرد قاضی تصریح کرد: توجه به پوشش رسانه‌ای ناقص و اخبار از منابع نامعتبر، یک تهدید برای ابتلاء به هیستری ها هستند. با دسترسی به اطلاعات از منابع موثق در مورد کووید ۱۹ می‌تواند به شما کمک کند تا تسلط بیشتری به پیرامون خود داشته باشید.

وی بیان کرد: برای داشتن مدیریت استرس و سلامت روان خود، در زمان‌های اپیدمی بیماری‌ها، اصلاً واکنش نشان ندهید، درنگ کنید و نفس بکشید از این فکر رها شوید و بگذرید. دلیل ندارد که به آن پاسخ دهید. تصور کنید که مثل ابر از شما دور می‌شود.

بپذیرید نگرانی طبیعی است

کارشناس ارشد مشاوره پلیس پایتخت در مورد کاهش اضطراب در این ایام گفت: در مورد مدیریت صحیح اضطراب در خصوص کووید ۱۹ بروز نگرانی را در ذهن خود درک کنید و بپذیرید نگرانی طبیعی است. دامن زدن به شایعات در ذهن، سلامت روانت را به خطر می‌کشاند.

به گفته سرگرد قاضی، ترس شدید از آلودگی یکی از نمودهای ابتلاء به اختلال وسواس فکری- عملی است آگاهی از نظم آئینی و هدف از سلامت و پاکیزگی کامل می‌تواند، افراد دارای این اختلال را یاری دهد.

آنهایی که اختلال اضطراب دارند از شبکه‌های اجتماعی دوری کنند

وی ادامه داد: کسانی که دارای اختلال اضطراب هستند نمی‌توانیم به افکارشان مسلط بمانند و فقط به فاجعه فکر می‌کنند. با دوری مستمر از وب سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی می‌توان به مدیریت اضطراب کمک کرد.

کارشناس ارشد مشاوره پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: در مقابل اپیدمی‌ها و بیماری‌های انسجام و انضباط اجتماعی افراد در یک جامعه می‌تواند عمر شیوع اپیدمی‌ها را از بین برد.

سرگرد قاضی گفت: دلیل اصلی اضطراب، نگرانی از نادانسته‌ها و انتظار وقوع یک واقعه است. با مدیریت و افزایش مهارت و کنترل اضطراب می‌توان در مقابل وحشت از اپیدمی کووید ۱۹ جلوگیری نمود.

کودکان را از والدین دور نکنید

وی با بیان نکاتی برای مدیریت بر استرس و اضطراب کودکان گفت: کودکان را از والدین و اعضای خانواده دور نکنید. لازم است متناسب با سن کودک او را نسبت به بیماری کووید ۱۹ آگاه کرد و توجه به نگرانی‌های آنان می‌تواند به کاهش اضطراب کودکان کمک کند.

کارشناس ارشد مشاوره پلیس پایتخت با بیان نکاتی در مورد مدیریت استرس در دوران کرونایی گفت: به لحظه اکنون توجه کنید چرا که در حال حاضر در این لحظه همه چیز خوب است به تنفس و حسی که از نفس کشیدن می‌گیرید توجه کنید، به زمین زیر پایتان توجه کنید، به اطرافتان نگاه کنید و به چیزهایی که می‌بینید، می‌شنوید، لمس می‌کنید و می بویید توجه کنید. سپس حواستان را به چیز دیگری بدهید، به کارهایی که باید بکنید یا کاری که پیش از دلواپسی داشتید می‌کردید یا کاری دیگری بکنید و تمام حواستان را به آن بدهید.

سرگرد قاضی در پایان گفت: به کارهای روزمره خود پایبند باشید برای کسب آرامش بیشتر از تکنیک‌های مدیریت استرس مانند یوگا، مدیریت مدیتیشن و تایچی استفاده کنید در خانه فعالیت بدنی داشته باشید، نرمش ساده باعث افزایش سطح هورمون‌های اندروفین و سروتین شده و به شما احساس بهتری می‌دهند.

کد خبر 4885749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha