۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران:

۱۰ متخلف شکار و صید در مازندران دستگیر شدند

۱۰ متخلف شکار و صید در مازندران دستگیر شدند

ساری - مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از دستگیری ۱۰ متخلف شکار و صید و کشف هفت قبضه سلاح شکاری، لاشه دو طاقه قرقاول و ۱۵ قطعه ماهی قزل آلا خبر داد.

حسینعلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: محیطبانان استان طی چند روز گذشته حین گشت و کنترل در شهرهای نوشهر، آمل، بابل، ساری، پارک ملی پابند و گلوگاه ۱۰ متخلف شکار و صید را به همراه هفت قبضه سلاح شکاری، لاشه دوطاقه قرقاول و۱۵ قطعه ماهی قزل آلا دستگیر کردند.

وی افزود: از این تعداد یک متخلف به همراه قبضه سلاح شکاری در نوشهر، یک صیاد متخلف و ۱۰ قطعه ماهی قزل آباد و یک دستگاه لنسر ماهیگیری در نمارستاق آمل، دو صیاد متخلف با پنج قطعه ماهی قزل آلا در دو هزار آمل، شکارچیان غیرمجاز با دوقبضه سلاح شکاری و لاشه دو طاقه قرقاول در بابل دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در منطقه هولار ساری نیز دو شکارچی غیرمجاز با دو قبضه سلاح شکاری و یک متخلف در پارک ملی پابند و یک متخلف در گلوگاه شناسایی شده است.

کد مطلب 4885817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha