پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد:

راه اندازی سه نقاهتگاه در شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه و گچساران

راه اندازی سه نقاهتگاه در شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه و گچساران

یاسوج- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: سه مرکز نقاهتگاه در شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه و گچساران راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال پورانفرد پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: در این سه نقاهتگاه امکانات تخصصی و رفاهی کامل وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۱۵۰ پرستار در این مراکز نقاهتی حضور دارند، گفت: طرح غربالگری از دیگر تمهیدات انجام شده در راستای مبارزه با کرونا است و این کار توسط شبکه‌های بهداشت انجام می‌شود.

پورانفرد افزود: خرید تجهیزات تخصصی و پزشکی نیز انجام شده و در هفته‌ای که پیش رو داریم تجهیزات به اندازه نیاز در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در ایستگاههای غربالگری مسافرانی که از شهرستانهای آلوده هستند نمونه گیری می‌شوند.

پورانفرد با بیان اینکه انتقال این بیماری بسیار آسان صورت می‌گیرد، گفت: تنها راه مقابله، در خانه ماندن است تا میزان ابتلاء کاهش و زنجیره انتقال شکسته شود.

وی افزود: دید و بازدیدها به هیچ وجه انجام نشود چرا که جان سالمندان و افراد پرخطر برای این بیماری را به خطر می‌اندازد.

کد خبر 4886793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha