پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱

با امضای بیانیه ای مشترک؛

بیش از ۶۰ مرکز و سازمان عربی لغو تحریم‌های ایران را خواستار شدند

بیش از ۶۰ مرکز و سازمان عربی لغو تحریم‌های ایران را خواستار شدند

۶۲ مرکز، سازمان و انجمن در سطح کشورهای عربی با امضای بیانیه ای مشترک لغو فوری تحریم های ضد ایرانی در سایه شیوع ویروس کرونا را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، ۶۲ مرکز، سازمان و انجمن در سطح کشورهای عربی با امضای بیانیه ای مشترک لغو فوری تحریم های ضد ایرانی در سایه شیوع ویروس کرونا را خواستار شدند.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه از سازمان ملل متحد خواسته شده تا برای لغو تحریم های ضد ایرانیِ ایالات متحده آمریکا تلاش کند.

سازمان ها و نهادهای عربی در بیانیه خود خواستار تلاش سازمان ملل متحد برای تأمین نیازهای جمهوری اسلامی ایران به تجهیزات پزشکی شده اند.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: از سازمان ملل و شورای همکاری خلیج فارس می خواهیم تا کمک‌های انسانی پزشکی و مالی به ملت فلسطین در کرانه باختری، نوار غزه اردوگاه‌های فلسطینی ارائه دهند.

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: سازمان بهداشت جهانی به هماهنگی و وحدت میان کشورها برای تولید هر چه سریعتر واکسن کرونا شدت دهد و از آنها تعهد بگیرد این واکسن رایگان توزیع شود.

در بیانیه نهادهای عربی همچنین بر لزوم آزادی اسرای فلسطینی در بندِ رژیم سعودی به ویژه در سایه شیوع ویروس کرونا تأکید شده است.

سازمان ها و نهادهای عربی در بیانیه مذکور همچنین خواستار لغو فوری محاصره مردم یمن شده اند.

کد خبر 4888225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha