پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۰:۴۷

عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس:

تصمیمات و سخنان عجولانه مردم را به خطر می اندازد

تصمیمات و سخنان عجولانه مردم را به خطر می اندازد

بندرعباس - عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس گفت: تصمیمات و سخنان عجولانه مردم را به خطر می اندازد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هاشمی تختی یکشنبه شب در بازدید از یک واحد خیریه تولید ماسک در بندرعباس بیان داشت: هرمزگان به دلیل مهاجرپذیری و سفرهای نوروزی در این روزها و هفته‌های آینده از وضعیت ویژه در مدیریت کرونا برخوردار است و مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که وضعیت استان نمی‌تواند سفید باشد.

هاشمی تختی اظهار داشت: اینگونه فعالیت‌ها روح و قلبی وسیع می‌خواهد، چرا که بدون چشم‌داشت‌های مادی و با هدف کمک به جامعه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری ادامه داد: در شرایط کنونی همه باید با همگرایی و همدلی بالا در راه مقابله با کرونا فکر کنیم و گام برداریم تا از این وضعیت نیز گذر کنیم.

این نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید با تدبیر بیشتری در مدیریت مقابله با کرونا رفتار کند و تصمیم بگیرد.

هاشمی تختی با بیان اینکه کماکان استان‌های همانند هرمزگان در معرض شیوع گسترده کرونا هستند، اظهار امیدواری کرد؛ دولت و استانداری هرمزگان با توجه به شرایط واقعی استان و نظر به بازگشت مردم از سفرهای نوروزی، پیرامون تداوم تعطیلی‌ها تصمیم بگیرند.

کد خبر 4893201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۰۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
      0 0
      ضمن تقديراززحمات دكترروحانى و ستادكرونا دراستان سيستان وبلوچستان يك بيمارستان باتجهيزات تهران دراين استان نيست وبعضى ازشهرها تامركز استان هفتصد كيلومترفاصله دارد تامريض به مركز امكانات پزشكى اعزام شو