به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح دوشنبه در بازدید از کارگاههای تولید ماسک استان بوشهر اظهار داشت: این ماسکها و وسایل پزشکی در ۳۸ کارگاه تولید میشوند.
وی افزود: برای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از ویروس کرونا از سوی ب مهارت آموختگان فنی و حرفهای و نیروهای جهادی روزانه ۳۲ هزار عدد ماسک آماده و تحویل داروخانههای شبانه روزی و مراکز درمانی میشود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر از تولید دو هزار و ۴۰۰ دست لباس ایزوله و گان بیمارستانی به همت بخش دولتی و خصوصی فنی و حرفهای خبر داد.
وی اضافه کرد: طرح تولید ماسک در مراکز آموزش فنی و حرفهای سراسر این استان صورت میگیرد که مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان کنگان در ابتدا به صورت پایلوت آن را اجرا کرده است و این طرح در زمان حاضر در همه شهرستانهای استان اجرا میشود.
دراهکی با بیان اینکه در اجرای این طرح ۳۳ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای به طور مستقیم و غیر مستقیم دخیل بودهاند، افزود: به همت بخش خصوصی تاکنون ۱۲ هزار جفت دستکش یکبار مصرف در کارگاههای فنی و حرفهای تولید و در اختیار مراکز درمانی و مردم قرار گرفته است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر، گفت: ۱۸۲ کارآموز فعال در ۴۰ کارگاه مشغول دوخت ماسک، گان پزشکی و تولید دستکش برای نیاز جامعه پزشکی و مردم هستند.
وی اتوکلاو یا همان استریل کردن را از موارد مهمی دانست که در تولید این اقلام بهداشتی انجام میشود.
دراهکی اظهار کرد: کارگاههای تولید ماسک آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر کار خود را از ۱۰ اسفندماه آغاز کرده است و روزانه بخش قابل توجهی از ماسک مورد نیاز جامعه پزشکی و مردم را تأمین میکند.
نظر شما