پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۵۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

۲ مورد جدید از ابتلا به کرونا در استان بوشهر شناسایی شد

۲ مورد جدید از ابتلا به کرونا در استان بوشهر شناسایی شد

بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دو مورد جدید از ابتلا به کرونا در استان بوشهر شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهم‌ترین کمک مردم به حوزه سلامت در خانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی است.

وی اضافه کرد: مردم تردد نکنند، در خانه بمانند و به سفر نروند، دور همی و مهمانی نروند، توصیه‌های بهداشتی را رعایت و در صورت علامت‌دار شدن به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه و نسبت به قطع زنجیره اقدام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه در تجمع نگرانی‌هایی وجود دارد، افزود: تجمع موجب شعله‌ور شدن کرونا شده و اگر این بیماری گسترش پیدا کنند ممکن است قابل جبران نباشد.

بهبودی ۱۴۶ بیمار

کشمیری از بهبودی ۱۴۶ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: با تأیید آزمایشگاه تشخیص کرونا در بوشهر، ۲ نفر به لیست مبتلایان این ویروس در بوشهر افزوده شد و تعداد بیماران مبتلا به کرونا تا امروز ۱۶۲ نفر شامل ۹۰ مرد و ۷۲ زن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: از دو بیمار جدیدی که نتیجه آزمایش کرونا ویروس آن‌ها مثبت اعلام‌شده است، یک بیمار از شهرستان بوشهر و یک بیمار از شهرستان عسلویه هستند.

وی تصریح کرد: بیمار جدید ساکن شهرستان بوشهر خانمی ۳۴ ساله و بهورز است که با حال عمومی خوب ترخیص شده و در منزل تحت مراقبت است.

۵۶ بیمار با علائم حاد تنفسی داریم

کشمیری اضافه کرد: بیمار جدید دیگر مردی ۴۵ ساله ساکن خرمشهر و شاغل در عسلویه که چهار روز است که از مرخصی برگشته و در بیمارستان در حال سپری کردن دوره درمانی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه تا امروز ۵۶ نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند گفت: از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان (۱۶۲ نفر) تاکنون ۱۴۶ نفر از آنان با حال عمومی خوب ترخیص شده و پنج نفر دیگر نیز در بیمارستان در حال سپری کردن دوره درمانی خود قرار دارند.

کد خبر 4903356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha