به گزارش خبرگزاری مهر، احسان آنقی اظهار کرد: یکی از مهمترین شگردهایی که کلاهبرداران و مجرمان از آن سوءاستفاده میکنند، اعتماد به نفس بالا، فن بیان خوب، جلب اعتماد مشتری و ارائه فهرستی از خدمات متنوع با عنوان فالگیری، رمالی و پیشگویی است.
وی بیان کرد: این افراد با بیان چند جمله میتوانند مشتریان خود را تا ساعتها و حتی روزها شاد و به زندگی امیدوار کنند یا با گفتن جملهای تأثیرگذار ذهن و روح آنها را برهم بریزند و حتی آنان را نسبت به اطرافیان و حتی نزدیکانشان بدبین کرده تا با انتخاب انواع و اقسام القاب جذاب برای خودشان، درآمدهایی بالا و نامشروع کسب کنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: کاربران باید با ارتقای سطح سواد رسانهای خود به تبلیغاتی که از طریق فضای مجازی بهخصوص شبکههای اجتماعی منتشر میشود، اعتماد نکرده و فریب این افراد را نخورند، چراکه در نهایت آسیبهای ناشی از این گونه کلاهبرداریها، اعتیاد به فال و ایجاد مشکلات روحی و روانی و از سوی دیگر از هم پاشیدگی خانوادهها و ضررهای مالی و آسیبهای جانی را برای آنها به همراه دارد.
سرهنگ آنقی عنوان کرد: رمالان اینترنتی با درج مطالبی در شبکههای مجازی همچون حل مشکلات خانوادگی و زناشویی، مسائل عشقی، مشکلات مالی، دعا برای خوشبختی و خبر از آینده در کانالها و صفحات مجازی خود، افراد را ترغیب به گرفتن فال و دعانویسی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: این افراد از این طریق اقدام به کلاهبرداری از آنها میکنند، بهطوری که با ارائه شماره حساب از کاربران میخواهند پول را به حسابشان واریز کنند که لازم است افراد و خانوادهها هرگز به این افراد اطمینان نکرده و با فرهنگسازی، تقویت باورهای دینی و افزایش آگاهی با این پدیده نوظهور مقابله کنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: از شهروندان درخواست میشود در صورت مواجهه با چنین مواردی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی https://www.cyberpolice.ir، بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی اعلام کنند.
نظر شما